OurFashion

Agyness és a vadak

2011.április.17. 22:15

**Anna**

3 komment

Agyness Deyn nem épp romantikus fotósorozatairól, munkáiról vagy megjelenéséről híres, de ebben a Tim Walker sorozatban most megmutatta, bizony ő is tud igazán lányos lenni. Finom smink, bodros haj, fodros ruhák és nőies színek, sokkal jobban tetszik így nekem ez a csaj. Tim Walker már régóta a kedvencem, szerintem ha egy használt rongybabát tesznek elé, abból is fantasztikus, meglepő világot tud létrehozni. Számomra ő nem egyszerűen egy divatfotós a sok közül, sokkal inkább olyasvalaki, aki igazi meseszerű történeteket mesél el a képein, amik hatással vannak rám. Ez a sorozat nem olyan abszurd, mint amit megszokhattunk tőle, sokkal finomabb árnyaltabb, finom kis csemege leopárdokkal meghintve.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.04.17. 22:33:10

Nekem a punkos/rockos Agyness jobban tetszik, legalább kitűnik a sok "romantikus" külsejű modell közül, szép képek, Agyness nagyon jó, de a saját stílusát jobban szeretem!

2011.04.18. 09:11:53

Eddig nem hallottam Agynessről de ezek a képek tényleg nagyon szépek. :)

blue_dahlia 2011.04.20. 23:03:29

Nem kötekedni szeretnék, de azok bizony gepárdok :) Tetszik a képek hangulata.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása