OurFashion

A rúzs reneszánsza

2011.április.15. 18:46

*Bianka*

0 komment

A Mad Men Lipstick cimű epizódja óta teljesen bezsongok bármilyen rúzs láttán. Eddig tipikus szájfényes voltam, de azóta, hogy a titkárnők csacsogva tesztelgették a különböző árnyalatokat, minden vágyam hogy nekem is egy teljes színpalettám legyen.

A Lancôme gondolatolvasó. A rúzstesztelős epizód után ugyanis küldtek egy L'Absolu Nu ajakfeltöltő és szín hangsúlyozó ajakrúzst, hogy próbálgassam. Hát most leírom a tapasztalataimat:

  • A csomagolás mennyei, imádom elővenni a táskámból és mivel mágneses a záródása ezért nagyon praktikus is.
  • A szín is csodás, mivel nagyon természetes és a télies fehér bőrömhöz tökéletesen harmonizál
  • Az ajakfeltöltő funkció hatását is észrevettem, azonban a szín hangsúlyozást már kevésbé. Személy szerint én ugyanis inkább a matt rúzsokat preferálom és a Lancôme új terméke inkább vizesebb hatású. Ettől függetlenül egy barackos színt be fogok még szerezni. De az igazi matt vörös rúzst egy másik kollekcióból fogom kiválasztani.

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: rúzs lancome mad men

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása