OurFashion

Exkluzív anyag: Giorgio Armani ruhái a Hanna című filmhez

2011.április.13. 12:38

*Bianka*

0 komment

Egyenesen az Armani sajtóirodából kaptuk ezt az exkluzív anyagot, ami bemutatja, hogy hogyan tervezte Giorgio Armani Cate Blanchett kosztümjeit a Hanna - Gyilkos természet című filmhez.

A Marissát alakító szinésznő karakterét tökéletesen tükrözik az Armani által tervezett kosztümök. Nem csoda, hogy remekül sikerült a tervezés, hiszen Giorgio-nak van már tapasztalata a filmes kosztümök gyártásában. Hiszen az 1980-as Amerikai Dzsigolótól kezdve rengeteg film kooperált az olasz tervezővel köztük az Ocean's Thirteen - a játszma folytatódik és az egyik kedvenc filmem az 1996-os Lopott szépség is.

Természetesen jelenleg Armani számára az új film a kedvenc, hiszen Cate elvarázsolta, ez a nyilatkozatából is tökéletesen látszik:

"Cate nem csak egy díva, egy fantasztikus színésznő, hanem közben egy igazi 21. századi divatikon is. Könnyű volt így tervezni rá, hiszen hamar megszállt az ihlet."

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: giorgio armani armani kosztüm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása