OurFashion

Teaser képekkel izgat Anh Tuan

2011.április.12. 10:34

*Bianka*

0 komment

Egy ilyen bulvárosra sikerült cím után következzen csak tömören a lényeg: Tuan honlapjára tévedtem, ahol egy táskát szerettem volna megkeresni, amibe a péntek esti Metropolitanban tartott debütáló rendezvényen szerettem bele. A táskát igaz nem találtam meg, de viszont örömmel konstatáltam, hogy Tuan honlapja végre átalakult és egy felhasználóbarát verzióval fogadja az odalátogatókat.

Az új honlapon a 2011/2012-es őszi-téli teaser képekre is rábukkantam, amit sehol máshol nem láttam még a neten. Nem is értem, hogyan lehet ez, hiszen a képen mesések. Gyönyörűek a színek és az anyagok. Ami viszont csak sok idő után tűnt fel az az, hogy most először a táskák eltörpülnek a tervezett ruhák mellett és alig veszem észre őket. Még egyszer átnézve a képeket, hamar rájöttem, hogy ez volt a cél, hiszen nem is minden képen szerepel táska. A teaser hatás tehát csúcsosodik, alig várom, hogy teljes egészében láthassam a kollekciót.

Mivel profi képet nem találtam a táskáról, amibe pénteken beleszerettem a prezentáció során, így fogadjátok szeretettel ezt a telefonnal készült bugyuta képet. De még ezen is csodálatos ez a remekmű...

 

 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: táska anh tuan metropolitan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása