OurFashion

Új márka születik: Anna Amélie

2011.április.09. 10:41

*Bianka*

0 komment

2011. április 14-én nyílik Oláh Anna új showroomja, ami jövendőbeli márkáját, az Anna Amélie-t fogja kiszolgálni. A fiatal táska- és kiegészítő tervező lányról korábban már olvashattatok a blogon, mivel diplomamunkáját bloggertársunkkal Annával közösen készítette tavaly.

Mitől lesz azonban merőben különleges ez a debütálás? Attól, hogy 2011-es őszi-téli férfi kollekcióját a Burzsuj blog bloggereivel közösen tervezte. Így a női Naturlight Collection mellett a férfi Burzsuj Collectionről is lehull a lepel jövő csütörtökön. Ács Zoltán, Vida Ferenc és Madarász János, a luxusblog írói, tavaly év vége óta állnak napi kapcsolatban a tervezővel és figyelik minden apró rezdülését a kollekció készülésének.

A showroom megnyitását hosszas készületek előzték meg, hiszen a női kollekció kampányképeit Balla Vivenne készítette, míg a férfi kollekcióét Sárosi Zoltán. A csütörtöki VIP megnyitón a kampányképek mellett bemutatásra kerül egy Fashion Videó is, míg a werk videó a háttérmunkákba enged betekintést a vendégek számára.

A kampányképek és videók szintén jövő hét csütörtökön debütálnak az interneten is.

A termékpaletta széles lesz, így a viszonylag egyszerűbb olcsóbb kiegészítőktől (telefontokok) egészen az egy életre szóló, kézzel készített termékekig (utazótáska) minden megtalálható lesz a fiatal lány showroomjában.

Fotó: Balla Vivienne

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása