OurFashion

Ti mit vesztek majd a hétvégi Glamour napokon?

2011.április.07. 17:27

fashionista

5 komment

Szerintem már említettem korábban is, hogy a Glamour napok nálam hagyományőrző barátnős program, amikor már az üzletek nyitásakor találkozunk, hogy addig járjuk a boltokat, amíg nem fáj a lábunk a sok mászkálástól, vagy meg nem éhezünk és akkor felváltja a vásárlás programpontot a csevegés és az eszegetés.

Természetesen minden félévben előre megtervezem, hogy miket akarok venni - aztán persze az aktuális, 'beleszeretek egy darabba' érzés gyakran felülírja a racionális terveket.

Most következzen egy rövid lista arról, hogy miket tervezek venni a hétvégén, a kommentekben pedig osszátok meg a ti terveiteket!

Cipő. Cipő. Cipő. Igazából erre van a legnagyobb szükségem, de gyűlölök cipőt vásárolni. Kellene egy rohangálós fekete, meg valamilyen divatos, de kényelmes magassarkú. Eredetileg Mangot akartam, de nem vagyok elájulva az új kollekciójuktól (lásd. a kép), így valószínű, hogy szinta az összes cipőboltot végig kell járnom, hogy találjak egy megfelelő darabot.

Vízálló szempillaspirál. Jön a strandszezon és a tengerparti utazások időszaka, így kötelező egyet beszerezni. Most ezt a Giorgio Armani vízálló, fekete Eyes to Kill szempillaspirált néztem ki (Douglas kuponnal, mivel a Mammutban van a szépségszigetük).

Nadrág. Egy bézs színű, fehér vagy valamilyen világos árnyalatú nyárias vászonnadrágra vágyom, ami felhajtható háromnegyedesnek, de elég sokoldalú ahhoz, hogy akár egy megbeszélésen is viselhető legyen. Szintén esélyes a Mango és mellette a Vero Moda.

Színblokk holmik. Egy narancssárga szoknya pink kardigánnal, vagy egy királykék nadrág élénkzöld blúzzal? Még nem tudom pontosan, hogy mit, de élénk színű holmikat, kiegészítőket és bizsukat is szeretnék venni.

Megosztás:
5 komment

Címkék: glamour

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyvárosi lány · http://chef-sisters.blogspot.com/ 2011.04.07. 17:37:32

én pontosan a "szerelem első látásra" érzés miatt nem merek tervezni:) meglátom, megtetszik, megveszem. utána pedig egy kávé mindig jólesik:)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.07. 19:05:04

Egy szép Salamander lábbelit :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.08. 11:33:53

Én egy farmernacira, néhány jópofa bizsura, és egy kék balerinacipőre vágyom! Aztán majd meglátjuk!

klaudia3 2011.04.09. 10:45:30

Én már vettem egy bézs színű ballon kabátot, egy kék kis szoknyát, egy laza felsőt és végezetül egy szuper kis sálat kiegészítőnek! A vásárlás végét pedig egy csajos kávézás zárta! :)

Jizzler 2011.04.09. 14:30:40

Szerintem a 20% kedvezmény lófütty. Max két hónap és minden féláron lesz. Könyveket vettem és arckrémet a Douglasban. Barna balerinát vadásztam, de nem találtam megfelelőt. :-( Holnap még meglátogatom a Müllert és esélyt adok a szerelemnek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása