OurFashion

Képriport: MAC Quite Cute Preview Night

2011.április.01. 12:04

fashionista

1 komment

A MAC Quite Cute kollekció valóban elég cuki (részletes információ róla ITT), de a bemutató este maga volt a cukiság non-plus-ultrája, ugyanis az esemény fényét a képen látható bambis ruhájú, buborékfújó nyuszis fülbevalójú loliták emelték. Ők nem beöltözött hostessek vagy modellek voltak, hanem egy japán divatszubkultúra, a Deco Lolita irányzat hazai követői (azaz ők így, talpig cukiba öltözve járkálnak az utcán, plázáznak, kávéznak).

A kollekció maga pedig ahogy a képeken is láthatjátok, tele van csodás cukorkaszínekkel, rózsaszínekkel és lilákkal - ami azt jelenti, hogy nem tudtam ellenállni és beszereztem magamnak is pár dolgot a kollekcióból: a négyes szemhéjpúder (csodás a lilája!) mellé a rózsaszín körömlakk és a rózsaszín szívecskés arcpír is hazajött velem.

A kollekció az új Prep+Prime termékekkel együtt mától már megvásárolható a MAC üzletekben.

Megosztás:
1 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.04.01. 12:15:05

De szívesen ott lettem volna! Olyan mesebeli lehetett az egész!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása