OurFashion

Giorgio Armani Bronz kollekció

2011.március.30. 08:28

fashionista

1 komment

2011 nyarára a Giorgio Armani bronzos sminkeket álmodott: a sivatag napsütötte árnyalatait keveri intenzív, vibráló színekkel. A kampány modellje -ahogy azt már az Amanitól megszokhattuk- Megan Fox.

A kampányképen az Eye Quatour Heat paletta aranytónusait viseli a szemén. Ha ti is szeretnétek ezt a hatást elérni, akkor vigyétek fel az egész szemhéjra a palettában található White Gold Sand árnyalatot, majd keretezzétek a szemeteket nedves vagy száraz ecsettel a Desert Earth Brown színnel. Végül árnyékoljatok a Burnt Amber és a Desert Earth színekkel a füstös hatás eléréséhez. Ez az a termék a kollekcióból, amit a legszívesebben azonnal kipróbálnék, hiszen gyönyörű és univerzális árnyalatai vannak, amelyek mindenkinek jól állnak.

A kollekció a fenti, fényes borostyán és matt fekete tokban kapható palettán és bronzosítón kívül még tartalmaz hidratáló, tartós intenzitású rúzsokat (4 különböző árnyalatban) és nyár elmaradhatatlan kellékét, az Eyes to Kill vízálló, dúsító és hosszabbító szempillaspirált. Armani körömlakkot még nem próbáltam, de a kollekcióhoz tartozó Tawny Red Sand árnyalat láttán bizseregni kezdett a pénztárcám, hiszen ez a pirosnak egy igazán tökéletes, élénk árnyalata - alig várom, hogy élőben is megnézhessem.

A Mammut 2. Douglas parfümériájának Giorgio Armani standjánál találjátok majd meg őket.

Az információt és a képeket köszönjük a L'orealnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.30. 10:26:58

Kövezzetek meg bátran, de nekem Megan Fox valamiért nem szimpatikus. A sminkek viszont ellenállhatatlanok.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása