OurFashion

ANNAEVA tavaszi-nyári lookbook

2011.március.30. 14:43

fashionista

2 komment

Szombaton beugrottam a Nati 100% Pure Idea showroomba (Ó utca 33.), hogy személyesen is vessek egy pillantást az ott kapható, vadonatúj ANNAEVA kollekcióra, amelynek a kampányképeit ITT, a kiegészítőiket pedig ITT már megmutattuk nektek.

Nos nem csalódtam: a lookbookban látható ruhák a valóságban is olyan gyönyörűek, mint a képeken. A kedvenceim a kis fehér ruhácskák: az aszimmetrikus, különböző anyagok keveréséből kialakított fodraik gyönyörűek. Aki valamilyen egyszerűbb megoldást keres, azoknak ajánlom a vállnál húzott vagy ráncolt válltöméses pólókat, aki pedig a Mad Menért rajong, annak kötelező darab az enyhén metálfényű, kékesszürke szoknya, ami a kicsit merevebb anyagnak köszönhetően olyan hatást keltve áll, mintha alsószoknya is lenne a viselőjén.

Nektek melyik darab tetszik a legjobban?

Még több kép a tovább után.

Fotó: Karsay Katalin
Art Director: Dudás Judy
Haj: Hachbold Réka
Smink: Hachbold Kata
Modell: Viola- Attractive

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariannn 2011.03.30. 16:13:39

De édes ahol mosolyog a modell!
A metálszoknya a kedvenc!

tubi_ca 2011.03.30. 17:39:41

Jé, mosolyog, fel sem tűnt, rászoktam, hogy az ilyen képeknél csak a ruhát nézzem, mert a csúnya modellek felidegesítenek, de ő szép, és ritka a mosoly az utóbbi időben, mind a divatiparban, mind az utcákon... :/
A metál szoknya tényleg szép, de tetszik a fodros aljú fehér ruhácska is (alulról 4.) A ráncolásos megoldások is szépek, csak aki nem akar több kilónak kinézni, mint amennyi (esetleg kevesebbnek), annak sajnos nem előnyös...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása