OurFashion

Daphne Guinness megmutatja az otthonát

2011.március.29. 15:15

fashionista

3 komment

Engem mindig is érdekelt, hogy hol, milyen házban laknak a sztárok (például Stella McCartney vidéki házikójáról ITT, Nicholas Ghesquiére párizsi apartmanjáról pedig ITT olvashattok) és ezzel gondolom nem vagyok egyedül, hiszen az MTV Cribs című műsora is éppen erről szól. Mindig valami extravagáns különlegességre vagy valamilyen nagyon földhözragadt stílusra számítok egy-egy híresség lakásáról készült képek tanulmányozásakor - nos, Daphne Guinnes lakása New Yorkban abszolút az első kategóriába esik.

Az előszoba -még a plafon is- metszett tükrökkel van borítva, de a lakás más felületeit is elborítják a csillogó felületek: vegyük például a tapétát a hálószobában, a plafont vagy a nappali tükreit. Az eklektikus lakás többi része is megér egy misét: például a kínai selyemborítású paraván, a David LaChapelle mánia és az antik-modern bútorok kombinálása is azt tanúsítja, hogy nem mindennapi személyiséggel van dolgunk.

Nektek hogy tetszik?

Daphne Guinness NY Apartment

Daphne Guinness New York Apartment hall of mirrors

Daphne Guinness New York Apartment artwork

Még több kép a tovább után.

Daphne Guinness New York Apartment

Daphne Guinness New York Apartment bedroom

Daphne Guinness New York Apartment 1

Daphne Guinness New York Apartment 2

Daphne Guinness New York Apartment 3

Forrás: Sassybella

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.29. 15:20:11

Igazán különleges! Kedvencem az utolsó előtti képen látható fehér szoba.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.03.29. 15:30:46

Én valahogy nem erre számítottam tőle, valami eklektikusra számítottam tőle, ami igaz is, de sokkal modernebb, mint gondoltam. Bár én a keleties hangulatokat nem szeretem, de ez egész jó!

tubi_ca 2011.03.30. 17:48:07

Nem tetszik. Szeretem az eklektikát, de nem ebben a formában, a képek ridegséget árasztanak, a fele pedig olyan, mintha egy régi vágású galéria lenne. Csak az utolsó előtti képen lévő kis piros asztalkát fogadnám el, azt viszont nagyon szívesen.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása