OurFashion

Matthew Williamson kapszulakollekciója

2011.március.26. 07:43

fashionista

2 komment

A Macy's számára alkotta meg Matthew Williamson ezt a csodás kapszulakollekciót, amelyet a jövő héten dobnak piacra az áruházban. A nőies szabásvonalak, lenge kelmék, az élénk színek és a káprázatos minták az esszenciáját hordozzák Williamson tervezési stílusának, az árak mégis elképesztően kedvezőek, körülbelül 100 dollár lesz a lenti ruhák szinte mindegyike. Aki pedig nem tud elugrani egy bevásárlókörútra, annak ajánlom az eBay-t, pár hét múlva biztosan meg lehet találni néhány darabot a kollekcióból.

A kedvencem a züldes neonsárga darab a fekete övvel: nyári esküvőre magában, blézerrel megbeszélésre, kardigánnal pedig esős napok felvidítására is tökéletes lenne, de persze a lila ruhát is elfogadnám.

Forrás: FFG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetBubble 2011.03.26. 09:10:12

Nagyon jók ezek a ruhák, még választani se tudok, hogy melyik a kedvencem <3

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.26. 09:21:27

Nekem is a sárga a kedvencem, de tetszik még a fekete félvállas is. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása