OurFashion

Lemaradáspótlás: Gucci

2011.március.23. 12:57

fashionista

1 komment

Sok tartozásunk van Gucciék felé. Ami óriási hiba, hiszen az aktuális, tavaszi-nyári kollekciójuk annyira sikeres, hogy magazinok a világ minden tájáról teszik a címlapra a modelleket és a hírességeket a ruháikban...

...arról nem is beszélve, hogy hírességek tucatjai viselnek Guccit. Ez persze nem csoda, hiszen a csodálatos minőségű, élénk színű és tökéletesen szabott darabok Jennifer Lopeztől kezdve, Olivia Wilde-on át Diane Krugerig mindenkin jól állnak. Az aranyszínű öv pedig szemmel láthatóan kötelező kiegészítővé lépett elő.

A tovább után pedig megismerkedhettek a pre-fall és az őszi-téli kollekciójukkal is.

Először is, itt a pre-fall kollekció: a domináns szürke, fekete és barna árnyalatok mellet volt pár üde, narancsos színfolt is, de a kollekció erőssége nem is a színekben, hanem a hordható, hétköznapi luxust sugárzó szabásvonalakban és az anyaghasználatban rejlik. A széles szárú nadrágokon szerintem senki sem lepődik meg, ősszel mindenki abban jár majd, viszont kiemelkedőek még a lószerszám mintás selyemruhák és a comb fölé érő bőrcsizmák. Alapból nem rajongok a szőrméért, de most kivételesen tetszik a kabátokon könyöktől csuklóig tartó szőrmerátét.

A milánói divathéten megrendezett Gucci bemutatót pedig nézzétek meg a videón - és ámuljatok el Frida Giannini tehetségén, aki ismét beerősített a színek terén és sárga-lila drágakő-árnyalatú kollekciójával megint lenyűgözte a nézőközönséget. Faye Dunaway inspirálta a kollekciót, amelynek hangulata az amerikai gengszterkorszakot és a hetvenes évek bohémságát ötvözi. Must-have kiegészítő a színesre festett szőrmestóla (a Prada már most tavaszra is kihozta a saját verzióját a szőrmestólára)

Forrás: FFG, Catwalk Queen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása