OurFashion

Kiállításajánló: Van Cleef & Arpels

2011.március.21. 17:04

fashionista

0 komment

UPDATE: Most olvastam, hogy a Times kritikusa mennyire elégedetlen volt a kállítással: gyakorlatilag egy nagyszabású reklámnak titulálta az egészet, amelyet a művészet köntösébe bugyoláltak.

Ha valaki New Yorkban jár (mivel most kifejezetten jó áron van a repülőjegy, ezért nem csodálkoznék), mindenképpen látogasson el a National Design Museumba, hogy a több, mint 100 éves múlttal rendelkező ékszercég legszebb darabjait láthassa. A 350 darabból álló kiállításanyag ékszereket, órákat, kiegészítőket, más műtárgyakat és régi ékszerterveket is tartalmaz a cég archívumából. Garantált, hogy aki végignézi, meg fogja érteni, miért lettek Grace Kelly és Elizabeth Taylor kedvenc ékszerei Van Cleef & Arpels darabok.

set instyle cooper hewitt3

Forrás: HighSnobette

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása