OurFashion

Giorgio Armani gyilkos szemei

2011.március.21. 15:05

fashionista

2 komment

A Giorgio Armani szemfestékeket eddig is kedveltem, de a viszonyunk most új dimenzióba lépett: kipróbáltam az Eyes to Kill Intense-t és szerelmes lettem. Óriási előnyük, hogy nem 'porzanak', szinte eggyé válnak a bőrrel, nem ülnek meg a szemhéj barázdájában, így elképesztően könnyű velük füstös szemsminket készíteni (akár szárazon, akár nedves ecsettel használva, vagy akár az ujjainkkal felapplikálva), ráadásul gyönyörű, intenzív színekben kaphatóak. Hab a tortán, hogy ez a gazdag, kifinomult színű festék egész napon fent marad.

 

A színeket Olaszország alapvető elemei, földje, vulkánjai, márványai, ritka kövei, valamint a festők és szobrászok művei inspiráltak. A tizenkét árnyalat mindegyike átlátszó kis üvegben, feketén gravírozott ’Eyes to Kill Intense’ feliratú tetővel vásárolható meg. Az áruk 8.300 Ft, és a Mammut 2. Douglas parfümériájának Giorgio Armani standjánál találjátok meg őket.

Ti melyik színt kérnétek?

A kampány arca természetesen Megan Fox.

Megosztás:
2 komment

Címkék: beauty smink armani megan fox

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása