OurFashion

Biztos alapok

2011.március.18. 13:33

fashionista

1 komment

A MAC mindig is híres volt a primereiről, azaz a bőrt felkészítő sminkalapjairól, és most még tovább bővítik a Prep+Prime termékcsaládjukat a Primed for Perfection nevű kollekciójukkal. A Prep+Prime Vibrancy Eye kihangsúlyozza a szemet, könnyen és gyorsan kezeli a táskákat és a puffadtságot, sőt, hosszan tartó megoldást ad a szem alatti sötét karikákra is, miközben optikai hatásával azonnal kivilágosítja a szemkörnyéket és a felkent smink színeit is hangsúlyozza. Legszívesebben azonnal kipróbálnám, mivel tegnap, a huszonhetet betöltve megfogadtam, hogy a jövőbeni ráncmentes arcbőr érdekében extrán figyelek arra, hogy 1. minden este nagyon alaposan lemossam a sminkemet; 2. elkezdjem komolyan venni a szemkörnyék ápolását.
A kollekció másik újdonsága a három színben (halvány krémes sárga, középtónusú barackos korall, halvány rózsaszínes kagylóhéjszín) Prep+Prime Highlighter, amely áttetsző ragyogást ad, világosítja és tökéletesíti a bőrt. A kattintós toll segítségével pedig könnyedén felvihető. Mindegyik termék áprilisól lesz elérhető a MAC üzleteiben.

Ti használtok primert?

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2011.03.18. 13:59:57

igen, mert olyan a szemhéjam, hogy kb délre már csak egy csík lenne, akármit csinálok. speciel az urban decay eyeshadow primer potion-ját. nagyon jól hangzik mindkét termék!!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása