OurFashion

Inspirálódjunk a legfrissebb editorialokból!

2011.március.09. 11:06

*Bianka*

1 komment

Annyira jó érzéssel tölt el, amikor egy divatfotón beleszeretek valami nagyon drága cuccba, és aztán valami felettébb hasonló jön velem szembe egy elérhető árkategóriájú boltban. Ilyenkor úgy érzem magam, mint a vadász aki elejtette a kiszemelt vadat.

Úgy tűnik mostanában lesz mire vadásznunk, hiszen egyre több ruha jön velem szemben. Pontosan ezért gondoltam, hogy megosztok veletek párat.

Kezdjük rögtön a Playing Fashion márciusi divatanyagával, amelynek minden képe elvarázsol. Kedvenceim a piros-fehér kockás ruhák, amiket Sam Ranger stylist a D&G-ből szerzett be. De lássuk, mit tartogat nekünk e téren a Stradivarius:

Ruha: Stradivarius 8 995 Ft

Telitalpú cipő: Stradivarius 12 995 Ft

Fonott kistáska: Stradivarius 4 595 Ft

 

A Vogue Nippon áprilisi When I was young editorialjában a kék ruhák színeibe szerettem bele. A Lachlan Bailey által készített képeken a kedvencem az utolsó Miu Miu ruha. De mivel az kerek 1355 dollár, így másfelé kellett nézelődnöm. Ezeket a Zarában találtam:

Kék ruha: Zara 17 995 Ft

Kék magas sarkú: Zara 17 995 Ft

Kék táska: Zara 17 995 Ft

 

A V Magazine Foxy Lady néven futó editorialja azért tetszett meg nagyon, mert az egyszerű eleganciát egy nagyon extravagáns és karcos modellel párosították. A képek ettől extra menők lettek és rögtön kedvem lett tetőtől talpig feketében pompázni:

Fekete maxiruha: H&M 14,95 euró

Fekete redős szoknya: H&M 29,95 euró

Fekete pamut felső: H&M 9,95 euró

Fekete peep-toe balerina: H&M 14,95 euró

Fekete napszemüveg: H&M 5,95 euró

Karkötő csomag: H&M 7,95 euró

 

Képek forrása:

FashionCopious

Fashion Editorials

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.03.09. 13:58:12

Nagyon tetszik minden darab, különösen a H&M fekete dolgai és a Zara kékjei. Jöjjön már a tavasz!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása