OurFashion

Vezetőváltás a Louis Vuitton férfi divíziójánál

2011.március.01. 15:00

fashionista

0 komment

Paul Helbers, a Louis Vuitton férfi ready-to-wear stúdió vezetője -mely 1997 óta Marc Jacobs művészeti irányítása alatt áll- 5 év után elhagyja a Divatházat, és új projektekbe kezd. Ezalatt az 5 év alatt a férfi ready-to-wear teljesítménye majdnem duplájára nőtt, és mára fontos pillérévé vált a Louis Vuitton férfi vonalának.

Kim Jones-t nevezték ki a helyére 2011. március 1-jétől a Marc Jacobs művészeti irányítása alatt álló férfi ready-to-wear stúdió élére stílusigazgatónak. Korábban az Alfred Dunhill kreatív igazgatója volt. 1979-ben született Londonban, a Central Saint Martins College of Art & Design  képzésén férfiruházatból diplomázott, és első showkollekcióját a 2003-as Londoni Divathéten mutatta be.

 

Saját kollekciója mellett Kim Jones számtalan vállalatnak dolgozott és tervezett, többek között az Uniqlónak, a Mulberry-nek, Alexander McQueennek, a Hugo Bossnak, az Umbrónak és a Topmannek. Kim stílus és művészeti igazgatóként olyan magazinoknak dolgozott, mint a Dazed and Confused, az Arena Homme +, az Another Magazine, a New York Times T Magazine, a 10 Men, a V Men, az i-D, a Numero Homme és a Fantastic Man. 2006-ban és 2009-ben is elnyerte a British Fashion Council Menswear Designer of the Year (Az év férfiruházat tervezője) díját.

Megosztás:
0 komment

Címkék: louis vuitton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása