OurFashion

Fehérnemű Mennyország

2011.március.01. 00:03

**Anna**

5 komment

Csütörtökön belecsöppentem a The Lingerie Collective fehérnemű bemutatójába, ahol szebbnél szebb darabokban lejtettek végig az asztalok között (egy londoni, exluziv étteremben került sor az eseményre) a lányok. Baksa Zsófi, stylist ismerősöm szerda este azzal keresett meg, hogy másnap egy catwalk showt kell levezényelnie, és örülne, ha segítenék neki. Az egész hetemet a divatnak szenteltem, így több mint boldogan mondtam igent a kérésre. A bemutató jól sikerült, a fehérneműk pedig az igazán lélegzetelállító kategóriába tartoznak. Soha nem voltam az a lány, aki a rengeteg réteg ruha alatt rafinált csipkecsodákat rejteget, de azt hiszem, ez mostantól megváltozhat. Hiszen ilyen fantasztikus kreációkban még akkor is jobban érzi magát az ember, ha éppen csak önmaga tud az éppen viselt darabról.

 Ma ellátogattam az üzletbe is, ahonnan a fehérneműk érkeztek a bemutatóra. A Soho egyik utcájában megbújó bolt igazi kincsesbánya. A szolidabb daraboktól a nagyon különleges, veszélyesen szexi szerelésekig minden megtalálható. Strassz, szegecs, csipke, bojt, tüll és selyem a szivárvány minden színében vásárlásra csábítanak. A forgalmazott márkák között ott vannak Nicole De Carle, Bordelle, Modern Courtesan, Kriss Soonic, Yes Master vagy Marlies Dekkers. Ha valaki eddig azt gondolta, nem számit mi van a ruha alatt, a The Lingerie Collective fogasain függő szépségek láttán bizony megváltozhat.
 
http://www.thelingeriecollective.com/
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aradikatta 2011.03.01. 01:38:55

Olvadozom es kozben irigykedek. :P
Arulnak Elle&Cee-t is!! ^^
(www.ellandcee.co.uk/boutique/sultry_lace/underwire_bra/)

tbs1001 2011.03.01. 07:26:28

A modelles képeken hogyhogy nem anorexiás kislányok vannak?!? Vékonykák, de nem elrettentőek...

p.a.r.t.i.z.a.n 2011.03.01. 07:58:07

Ezek is csak féknyomosak lesznek...

egy nik a sok közül 2011.03.01. 08:35:51

a kis tejcsokibabát a jobb felső sarokból kérem szépen
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása