OurFashion

A Galliano botrány

2011.március.01. 13:35

fashionista

5 komment

Mi történt eddig?

1. John Gallianot letartóztatták a múlt héten, miután antiszemita megjegyzéseket tett egy párra és állítólag meg is támadta őket egy párizsi szórakozóhelyen. A Dior divatház nem tolerál semmiféle antiszemita és rasszista viselkedést, így azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy mi lesz a péntekre tervezett Dior, és a vasárnapra beütemezett Galliano divatbemutatókkal. Az Oscar-díj átadásán csak Nicole Kidman és Sharon Stone 'mert' Dior ruhát felvenni, ezt több magazinnak, blognak is feltűnt.

John Galliano arrives at police headquarters in Paris third arrondissement

2. Tegnap a The Sun kiszivárogtatott egy másik videót, amelyben a Galliano (ezúttal is tökrészegen) miután kijelenti, hogy szereti Hitlert, kijelenti, hogy "people like you would be dead today. Your mothers, your forefathers, would be f*cking gassed and f*cking dead."

3. A Vogue Italia a tervező védelmére kel: provokációról beszélnek, de Galliano mondatainak tartalmát ők is elítélik.

4. Natalie Portman - aki jelenleg a Miss Dior Chérie arca - az alábbi, tegnap este kiadott közleményben ítéli el Galliano tettét. Azt nem tudni, hogy az Oscar-díjjal frissen kitűntetett színésznő szerződést akar-e bontani emiatt.

5. Tegnap kirúgták Gallianot a Dior divatháztól.

Forrás: Catwalk Queen, Fashion Foie Gras, WWD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.03.01. 14:00:39

nagyon durva! erre nem találok szavakat.

á

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.01. 14:09:24

Drukkolok neki, hogy helyrerázódjon.

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.03.01. 14:41:58

Döbbenetes. :(
Azt hinném valaki, aki meleg, szóval maga is szembesült élete során hülye előítéletekkel, az tudja, mit jelent a megbélyegzés, és ő maga nem teszi meg... (naiv vagyok, vagy csak túl sok Steiner Kristófot olvasok?) Arról nem is beszélve, hogy pont Hitlerrel érvel, aki ugye nem csak a zsidókat akarta kiirtani...
Mi történt ezzel az emberrel?! :(
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása