OurFashion

Unalmas Oscar

2011.február.28. 10:55

fashionista

8 komment

UPDATE: Igazatok van, Mandy Moore Monique Lhuillier ruhája valóban lélegzetelállító volt!

Mandy Moore Sheer sequined Monique Lhuillier dress 2011 Oscars

De Halle Berry Marchesája sem volt rossz!

Halle Berry sequined Marchesa dress 2011 Oscars

Sokkal több kép a tovább után...

Valahogy halovány volt ez az Oscar. A gála közepesre sikerült, a díjazottak azok lettek, akikre mindenki számított, és a ruhák felhozatala is átlagos volt.

Szerintetek ki volt a legjobban öltözött?

Natalie Portman padlizsánlila Rodarteban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat. A Cipő Jimmy Choo.

GettyImages_109487316.jpg

A gála egyik műsorvezetője Anne Hathaway volt. A gyönyörű, vörös Valentino estélyijét narancssárga Valentino Garavanival kombinálta. (Tudom, hogy egy óriási zseniről van szó, de valaki igazán szólhatna neki, hogy a bőrszíne nagyon fura.) A ruha egyébként a 2002-es couture kollekcióból való.

2011 Oscars Anne Hathaway and Valentino.jpg

Sandra Bullock (Vera Wangben) és a gyönyörűen lefogyott Jennifer Hudson is a vörös színre szavazott. Míg Sandra egy klasszikus, a szőnyeghez jól passzoló árnyalat mellett döntött, addig Jennifer egy élénkebb, narancsba hajló színű Atelier Versace mellett döntött, amelyet rengeteg gyémánt kiegészítővel hangsúlyozott.

2011 Oscars Sandra Bullock and Jennifer Hudson.jpg

Szintén vörösre szavazott Penelope Cruz is. A ruha L'Wren Scott. A legnagyobb pozitívum, hogy nagyon boldognak tűntek, mosolyogtak és csak úgy árasztották a pozitív energiát.

Penelope Cruz red l wren Scott dress 2011 Oscars

Mila Kunis levendulaszínű Elie Saab ruhájának a szabása és csipkés betétei gyönyörűek, de egy élénkebb árnyalatban nekem jobban tetszett volna.

2011 Oscars Mila Kunis is Elie Saab Couture.jpg

Cate Blanchett volt az egyik kedvencem a pasztellrózsaszín, gyöngyberakásos Givenchy Couture ruhában. Érdemes hátulról is megfigyelni az estélyit: ott már a neonsárga gyöngydíszítés dominál. Hozzá Van Cleef&Arpels ékszereket viselt.

2011 Oscars Cate Blanchett in Givenchy Couture.jpg 

Cate Blanchett in Givenchy -- 2011 Academy Awards4 

Nicole Kidman (ezüsttel hímzett, szoborszerű derékvonallal díszített Dior Couture ruha, Pierre Hardy cipő) Gwyneth Paltrow-val (modern, egyszerű szabású, ezüstszínű Calvin Klein ruha) pózolt a vörös szőnyegen. Kettejük közül nekem Gwyneth tetszik jobban, nem feszeng, magabiztos és az egyszerűségében nagyszerű ruhaválasztásának köszönhetően túlragyogja a kolléganőjét.

2011 Oscars Nicole Kidman and Gwyneth Paltrow.jpg

Scarlett Johansson egy lila, csipkéből készült Dolce&Gabbana ruhát választott (ez nem nagy meglepetés, lévén, hogy ő a márka sminktermékeinek az arca). A kócos hatású hajjal párosítva nekem nem elég elegáns az összhatás, egy filmpremierre jobban el tudom képzelni ezt a szettet, mint az Oscarra.

2011 Oscars Scarlett Johansson in Dolce & Gabbana.jpg

Michelle Williams haja és sminkje maga a tökély, és a csillogó kövecskékkel kirakott Chanel Haute Couture darab is gyönyörű, de valahogy nem tökéletes a színésznőn. Esetleg egy élénkebb színű ruhával jobban kítűnt volna a tömegből.

Michelle Williams Chanel beaded dress 2011 Oscars

Az este legsemmilyenebb ruhájának díját Reese Witherspoon kapja - hihetetlenül csinos ez a nő, jó a smink, jó a haj, szuper a  fülbevaló, de az Armani Privé ruha láttán nem tudok ébren maradni az unalomtól. 

2011 Oscars Reese Witherspoon in Armani Prive.jpg

Képek: Catwalk Queen, Fashionista101, Stylefrizz

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kate Beckett · http://tenytar.hu 2011.02.28. 11:23:07

Nem is kérdés: Cate Blanchett.

☺Lili☺ 2011.02.28. 11:28:46

wow Cate Blanchett ruhája mesés azzal a neonsárgával!!! viszont nekem Jennifer Hudson jobban tetszett (jajj mit írjak, hogy ne legyen bántó...nem érdekel) ducin!

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.02.28. 11:29:37

Cate Blanchett ruhája nagyon jó volt, de szerintem Amy Adams nézett ki a legjobban, és Florence Welch a vörös hajával és a Valentino ruhájával!

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2011.02.28. 12:28:43

Szeretem Natalie P.t, nagyon csinos, de nekem fura a lába abban a szandiban. Kár, hogy elöl ennyire rövid a ruha: vagy legyen hosszú, lábat takaró, vagy határozottabban rövid...

ri 2011.02.28. 12:29:47

Michelle Williams szornyu :(
Halle Berry ruhaja tetszett legjobban:)

Naquaa 2011.02.28. 13:00:23

Szerintem Cate Blanchett ruhája volt a legjobb! A képek között nem szerepel, de nekem nagyon bejött Hilary Swank Gucci ruhája és a Celine Dion által viselt egyszerű de mégis szép Armani Prive.

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2011.03.03. 14:43:23

Natalie-nak nagyon jól áll,hogy várandós,szinte ragyog azóta,a ruhái is 90%ban tetszenek,egyszerű,de nagyszerű alapon működnek.
(amúgy Dior-t viselt volna,de a Galliano-botrány miatt az utolsó pillanatban döntött a Black Swan tervezőpárosa mellett...)

ékszerdoboz 2011.03.04. 20:50:57

egyértelműen az Elie Saab ruha és Mila Kunis volt a legcsodásabb!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása