OurFashion

A kiállítás a Somerset Houseban

2011.február.27. 10:25

**Anna**

2 komment

A London Fashion Week főhadiszállásán, a Somerset Houseban mindig nagy volt a sürgés-forgás, bloggerek, fotósok, újságírók ás stylistok érkeztek, regisztráltak, majd szaladtak a bemutatókra. Az előcsarnokban laptopok várták a sajtó képviselőit, hogy a legszorgalmasabbak azonnal az eredmény után lejegyezhessék a látottakat. Én többször is ezt a helyszint választottam pihenni egy kicsit, olykor több szabad órám is volt a bemutatók között. Az összes helyszín szinte séta távolságban volt egymástól, a fennmaradó időt valamivel bizony el kellett tölteni. Mikor azonban századszorra is megnéztem az emailjeimet, valamint vetettem egy pillantást a facebookomra, jutott eszembe, hogy minek üldögélek ott tétlenül. Hiszen a felső szinten tervezők, üzletek showroomjai nyitottak meg a hétre, hogy közelebbről is szemügyre lehessen venni mindent. Ismét új márkákkal, tervezőkkel és üzletekkel ismerkedés, úgyhogy rengeteg újdonsággal készülök a következő hetekre.

A képeken sorban: Atalanta Weller, Michael Lewis, Felder Felder, Michael Lewis ismét, az utolsó kettő pedig Mawi. A második csoportban Felder Felder, Linda Farrow, Alexander Wang majd Lara Bohinc.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.27. 10:32:40

Istenem! Ha én ide beszabadulhatnék!!!! :)

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.02.27. 12:01:25

Vannak érdekes dolgok. Az a kezes szemüveg...:S
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása