OurFashion

Street Style a London Fashion Week alatt

2011.február.25. 16:03

**Anna**

4 komment

  Ha fashion weekre mész és ki akarsz tűnni a tömegből, nem elég ha jól nézel ki. Nem elég ha trendi vagy, esetleg felvásároltad a fél Zarát, és feszítesz az új kollekció egyik darabjában. Az öltözködés játék, és ilyenkor lehet igazán hazardírozni. Felvenni a legszínesebb, legőrültebb ruhát, használni azt a bizonyos rúzst, amit utcára soha nem mertél feltenni. Elővenni azt a cipőt, amiben nem akartál eddig emberek közé menni, mert féltél, hogy mit szólnak. Ilyenkor mindenki a legjobb formáját hozza, senki nem méregeti a másikat. Legfeljebb a legstílusosabbakra vadászó fotósok vetnek sanda pillantásokat a „gyanútlan áldozatokra”, akik aztán munkájuk gyümölcse képen vidáman pózolnak a kamerának.

   Fantasztikus élmény volt majd egy hétig csupa bátor, fantasztikusan felöltözött ember között mozogni. Rettentően inspiratív élmény, állítom, hogy felér egy bemutatóval. Londonban úgy általában is bevállalósabbak az emberek mint otthon, és nem, ez nem a pénzről szól. Mert ugyan igaz, hogy itt sokkal nagyobb a választék vagy többet keresnek az emberek (persze sok minden jóval drágább is), de a neten elérhető webshopok egyre nagyobb része szállít Magyarországra is. Az öltözködést élvezni kell, vidámnak lenni abban amiben vagy, kiteljesedni, megmutatni magad. Jön a tavasz, jönnek a színek, hajrá fiúk, lányok!

 

Képek:The Satrorialist, Face Hunter, lfwdaily.com, vogue.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.02.25. 17:01:15

Nos, igen...Magyar emberek legyetek bevállalósabbak!
Egyébként nekem a első és utolsó sor középső, és a 4.sor jobb szélső tetszik!

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.02.25. 17:13:25

Nos igen...Magyar emberek legyetek bevállalósabbak!
Nekem az első és utolsó sor középső, és 4.sor jobb oldali tetszik!

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.26. 07:32:53

Imádnivaló színes forgatag lehet! Egyszer szívesen elmennék valamelyik FW-re! :D
Boldog szülinapot!

csicseri1001 2011.02.26. 13:28:31

Isteni lehetett! Remélem sikerülnek a közeli és távoli terveid! Puszi,P.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása