OurFashion

Az elvarázsolt erdő

2011.február.25. 12:48

**Anna**

2 komment

Ashley Isham bemutatója igazán üdére és tavasziasra sikeredett, annak ellenére, hogy a 2011-es őszi téli kollekcióját vonultatta fel a kifutón. Világos, erős színek, a szezon kedvencével a neon árnyalatokkal fűszerezve, modellek után lebegő könnyű textilek, virágminta hol nyomott, hol pedig lézervágott formában megjelentetve. Talán egyedül a bársony emlékeztet a hideg évszakra, a fejdíszként megjelenő ágas-bogas virágokkal díszített alkotások még inkább a tavasz megérkezésével kecsegtetnek. Se kabátok, se nadrágok, semmi ami igazán melegen tartana, inkább a következő báli szezonra, vörös szőnyegre álmodott kollekcióról van szó.

Számomra a japán cseresznyefa virágzást idéző (megint a tavasz) fejdíszek lettek a legeredetibbek, de a The Enchanted Forest mindenképpen találó elnevezése a kollekciónak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikopol · http://nikopol.blog.hu 2011.02.25. 13:24:52

nekem tetszik ez a digitális középkor

**Anna** 2011.02.25. 14:04:17

@hornos: digitális középkor hmm imádom igy együtt. találó és tökéletes
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása