OurFashion

London Fashion Week - Valkyrie by Jena Theo

2011.február.24. 14:17

**Anna**

2 komment

 

  Jena Theo bemutatója volt számomra az első esemény a 2010/2011 őszi téli kollekciók sorában a London Fashion Weeken. Tavaly még „csak” a Burberry bemutatóra sikerült eljutni, idén viszont más sokkal szorosabb volt a napirend. Pénteken sajnos még dolgoznom kellett, így a napközben zajló eseményeket sajnos kihagytam, de még így is négy kollekció megnézése jutott aznapra.

  Oly nagy izgalommal vártam az egészet, hogy az első bemutatóra sikerül egy órával korábban érkeznem, minek eredménye képen hosszas hidegben ácsorgás, bátortalan mosolygás a többi várakozóra lett. Fél óra múlva már azonban fesztelen beszélgetést eredményezett a többi bloggerrel már unalmas várakozás. 11-kor megindult a sor, először narancs és piros matricások, majd a kék pöttyel ellátott meghívósok következtek a sorban. Bent üldögélés, várakozás, majd nem sokkal később végre elkezdődött ez első várva várt show.

 A valkűrük a skandináv mitológia szerint azok az égi női figurák, akik a csatán elesettek közül kiválasztják a leghősiesebbeket, akik érdemesek arra, hogy elvigyék őket Valhallába. Jenny Holmes és Dimitris Theocharidis kollekciója ezen fantázialényeken alapul. A kifutón égi teremtményekké alakított modellek vonultak végig, sötét, vonallá alakított sminkben és lobogó, hosszú hajjal. A kollekció misztikus, sötét tónusú, különleges, laza, mégis hordható darabokból áll. Áradt belőle az energia, a mozgalmasság, melyet a tökéletesen megválasztott zene még hangsúlyosabbá tett. Aki eddig nem ismerte a tervezőpáros nevét, ideje megjegyezni, szerintem nem csak a témaválasztás, hanem a kollekció is emlékezetes, érdekes.
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.02.24. 14:24:12

Tetszenek ezek a színek, olyan skandináv hangulatú - számomra.

maggy 2011.02.24. 19:43:22

Nyammmi-nyami! *-*
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása