OurFashion

Videók a New York Fashion Weekről

2011.február.20. 08:33

fashionista

1 komment

Nektek melyik a kedvencetek?

Narciso Rodriguez
Strukturált, geometrikus, építészeti pontossággal felépített darabok a minimalizmus jegyében - ez jellemezte a tervező kollekcióját. Persze felfedezhetünk benne vonásokat a 70-es évek divatjából is. Nekem a rétegezett pink-piros és fekete selyem-sifonruhák voltak a kedvenceim.

Badgley Mischka
Ebből a kollekcióból sok darabot fogunk majd látni a vörös szőnyegen, mindenféle díjátadón és bálon, és ez így is van jól, hiszen a tervezők (Mark Badgley és James Mischka) is azt mondják, hogy ők sosem fognak irodai viselettel előállni, hiszen legszívesebben egész álló nap csak estélyiken dolgoznak. A rengeteg berakással, kővel, kristállyal díszített ruha, csillogó nyaklánc és karperec igazán nagyvilági hatást kelt, a sötét színek (fekete, lila, pink) pedig a szezonnak megfelelőek, de nem érzem igazán egyedinek a kollekciót (persze nem kellene pisztolyt szorítan a fejemhez, hogy találjak kedvemre valót). 

Proenza Schouler
A Liv Tylerrel kezdődő videó a divathét egyik legérdekesebb kollekcióját mutatja be: vibráló színek, törzsi takarókat és a pixelvilágot idéző szövések és minták, egyszerre nőies és maszkulin darabok... Hahh, lenyűgöző kollekcióval állt elő ismét Jack McCollough és Lazaro Hernandez. A külföldi sajtó a klasszikus formák dekonstrukcióját látja a kollekció modern darabjaiban, én pedig ilyenek láttán érzem azt, hogy a divat valójában nem más, mint alkalmazott művészet.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlottes · http://charlottesbox.blogspot.com/ 2011.02.20. 19:33:34

Ruffian,Jason Wu, Charlotte Ronson, Tommy Hilfiger, Diesel Black Gold, DKNY, Edun ezek közül ne m tudok választani,hogy melyik volt a legjobb...:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása