OurFashion

Napi kedvenc: Alexander McQueen tavaszi táskakollekciója

2011.február.19. 07:04

fashionista

7 komment

Már csak két hét és itt a tavasz - legalábbis a naptár szerint, így itt az ideje azon gondolkodni, hogy mivel frissítjük fel a ruhatárunkat. Ha lottó ötösöm lenne, én biztosan Alexander McQueen táskával kezdeném ezt, nem is eggyel, hanem a nagy, fekete, inkább hétköznapra használatos darab mellett a fehér fonottat és az aranyszínű ékszertáskát is kérném.

Sarah Burton a divatshown még csak egyetlen táskát mutatott be, de a lenti példák alapján látható, hogy ezek a darabok is vannak olyan jól sikerültek, mint a kollekció többi eleme. Egyrészt persze megőrízték a márkától jól megismert formákat (mint például a koponyás és a boxerfogantyús ékszertáska) másrészt pedig a kollekcióból visszaköszönő fonás és az aprólékosan kidolgozott rátétek (pl. az arany levelek) miatt nem lett unalmas a kollekció.

Képek: Purseblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetBubble 2011.02.19. 10:00:08

Gyönyörűek! Mindegyiket akaroomm :D

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.19. 11:26:46

A nagyobbik (alulról a 3. képen) fekete nem tetszik. A többit szívesen elfogadnám. :)

High Style Blog · http://highstyle.blog.com/ 2011.02.19. 14:02:53

Nekem az első három nagyon tetszik, csak azok a koponyák ne lennének rajtuk...

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.02.19. 14:46:53

Nekem a két középső nem tetszik, a többi nagyon szép!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása