OurFashion

Nagyító alatt: Rodarte 2011 téli kolleció

2011.február.16. 11:51

*Bianka*

1 komment

Itthon fizikai képtelenség télen maxi ruhában járni, kivéve, ha otthon leliftezel a mélygarázsodba beszállsz az autódba elmész a munkahelyedre ahol beállsz a mélygarázsba és felliftezel az irodádba. Valljuk be, hogy kevesen járnak el így nap, mint nap. Ettől függetlenül nagyon tetszik a Rodarte lányok, Laura és Kate víziója, miszerint jövő télen tegyük félre a nadrágot és hívjuk elő a bennünk élő nőies, elegáns istennőt és járjunk kizárólag ruhában. Ha pedig hallgatunk rájuk és ruhát választunk, akkor ne féljünk a lágy esésű, nemes anyagokat csizmával párosítani. Én sosem szerettem a selyemruhákat télen felvenni, mert úgy éreztem magam, ha csizmával viseltem, mint egy óvodás. De a Rodarte most meggyőzött. Nem is tellett sok időbe, hiszen a bemutató nézése során már pár perc alatt elvarázsolt a világ amit teremtettek.

Ami elsőre megfogott hogy a lágy esésű anyagokat geometrikus formákkal törik meg. Talán ez a kontraszt az, ami másodpercek töredéke alatt behúz ebbe a mesés világba, amit Kate és Laura elmondása szerint Terrence Malick 1978-as Mennyei napok című filme inspirált.

 

Nagyon tetszettek még a sminkek és a hajak. Ez a rúzs szín tökéletes. Már látom, hogy most ilyen után fogok kajtatni egy jó ideig, de legalább tudom, hogy a MAC-ben kell keresnem, hiszen a bemutatóért ők feleltek.

Ha a többi ruhára is kiváncsiak vagytok, akkor nézztek meg a Japán ELLE videóját a bemutatóról:

Képek forrása:

Style.com

New York Times Style Magazine

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2011.02.18. 10:00:06

Háát, biztosan van, aki így jár dolgozni. Mármint liftből kocsiba, kocsiból liftbe.. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása