OurFashion

A kedvencem

2011.február.09. 19:35

**Anna**

5 komment

Biztosan felismertek néhányat Holly Suan Gray, angol születésű szupertehetséges stylist munkái közül. Talán a keleti származás miatt, de az általa kigondolt outfitek, hangulatok szerintem nagyon erősek, szuggesztívek, másként hatnak az emberre, mint a mindenhol megjelenő divatfotók. Elgondolkodtatóak, hidegek, mozdulatlanok, ennek ellenére valahogyan mégis majd szétrobbantja őket egy belső energia. Az összes kép tele van ellentétekkel, nyugodtak, morbidak, ijesztőek és gyönyörűek egyszerre. Az öltözékeket a fotók még misztikusabbá teszik, számomra némelyik olyan, mintha egy másik világ pillanatát örökítette volna meg. Kietlenek, olyan érzésem van tőlük, mintha már csak a fotókon megjelenő alakok élnének a Földön, mintha egyedül maradtak volna. Titkos rituálék, amiket nem ismerünk, de egy pillanatra betekintést nyerhetünk.

http://www.hollysuangray.com/14526-about-contact-home

Megosztás:
5 komment

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.02.09. 21:49:55

én ezek közül eredetileg csak a betonosat ismertem... de valóban nagyon érdekes hangulatot közvetítenek, szürreálisak és titokzatosak.

xoxo
á

thebeat 2011.02.09. 22:48:37

engem az utolsó előtti fogott meg a legjobban. de tényleg különlegesek. nagyon tetszenek :)

rori-j-18 · http://bertablogol.blogspot.com/ 2011.02.10. 13:57:46

Én is csak a betonosat ismertem, sőt posztoltam is anno. Nagyon megkapóak a képek, tuti hogy utánanézek a munkásságának.

zsadanka♥ 2011.02.10. 14:16:55

gyönyörű képek, a 7. tetszik a legjobban
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása