OurFashion

Bármilyen stílushoz most az élénk szín dukál!

2011.február.08. 07:17

*Bianka*

2 komment

Legyél vagányan sportos vagy végtelenül elegáns az élénk sárga, narancs és kék színek mellett nem mehetsz el idén nyáron! Ezt biztonyítja a most következő két editorial is. Az első, az Emma Summerton által készített sorozat, ami az olasz Vogue februári lapszámában jelenik meg. Ebből az anyagból csak a kedvenceimet ragadtam ki, és ezek közül is a narancssárga ruhás áll a legközelebb a szívemhez:

A második anyag a Teen Vogue Márciusi lapszámába készült. A "The Coloring Book" című editorial főszereplője Nyasha Matonhodze, akinek szintén nagyon jól állnak az élénk összeállítások:


Ha megjött a kedvetek a színes cuccokhoz akkor irány a szolárium, mert hófehér bőrhöz elég kiábrándítóak ezek a szettek. Lássuk, hogy miből lehet normális áron válogatni:

 

1. Narancssárga telefontartó: H&M

2. Narancssárga karkötők: LP collection

3. Kék laptop táska: Marc by Marc Jacobs 19 500 Ft

4. Sárga ruha: H&M 14,95 euró

5. Kék magassarkú: Zara 59,95 euró

6. Sárga magassarkú: Zara 49,95 euró

7. Narancssárga tornacipő: Converse 45 dollár

8. Sárga táska: Mango 59 995 Ft

 

Már a poszt elkészülte után vettem észre, ezt a szintén kihagyhatatlan editorialt, amit a How to spend it Magazin legutolsó lapszámának készítettek. A Prada, Marc Jacobs és Christopher Kane darabokat Damian Fox stylist válogatta össze, mondhatni mesterien. Szinte az összes ruháért oda vagyok, de a zöld kezeslábas minden álmot felülmúl. Egyszerűen kell. A cipők viszont förtelmesek. Nem gondoljátok?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.08. 12:03:04

Olyan üdítő ilyen színes képeket nézegetni. Jól esik a szemnek és a léleknek a hosszú tél után (tudom, hogy nincs még vége a télnek, de olyan jó lenne). Én egy élénk kék cipőre vágyom, természetesen hozzá illő táskával és körömlakkal és .........
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása