OurFashion

Minden lány álma

2011.február.02. 22:36

**Anna**

6 komment

Tegye fel a kezét, aki szerint csak helypazarlás egy jól megtermett, ruhákkal teli gardrób. Hmm, egy kacsót sem látok a magasban! Biztos, hogy mindenki féllakásnyi csodás birodalmat akar magának? Nem irodát vagy barkács szobát esetleg mosókonyhát? Örülök, hogy így egyetértünk, mert az alábbi képek után garantáltan mindenkire rátör majd a vágy, hogy akár saját magát kiszorítva gardróbbá rendezze át a szobáját. Összeszedtem az elmúlt években publikált sztár "szekrényeket", és megvallom, nagyon irigy vagyok. Szerintem mindenki ismeri azt az jelenetet, mikor a rózsaszín cukormázzal bevont filmekben felharsan a mennyei zene, megváltoznak a fények, majd kinyílik egy valódi varázsbirodalom kapuja. A polcokon ott sorakoznak a szebbnél szebb cipők, gyémánt nyakláncok és ruhák. Ilyenkor a moziban hangos sóhaj hagyja el az összes nőnemű száját, éjjel pedig álmában mindenki ellátogat a saját magának vágyott gardróbba. A valóságban azonban sajnos keveseknek adatik meg a lehetősség egy csillogó, színes, szagos, szépséges ruhaszobára. Az én szekrényem még csak nincs is feltötve becsülettel. Otthon csak úgy dőltek ki a dolgok, semminek nem volt helye, itt még szellősen, rendesen, minden ruhámnak külön fogasa van... Bár őszintén, szándékomban áll változtatni ezen a "kellemetlen" állapoton. 

Megosztás:
6 komment

Címkék: celeb ékszer érdekesség cipő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerea 2011.02.03. 08:05:16

nekem ugyanolyan van, mint az elso kepen. standard amerikai closet. semmi extra.

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.02.03. 09:24:41

1. Ne legyen bűntudatod a rendetlenség miatt - pakolj el, de biztosan te is tudod, hogy a sztárok nagy részénél ezt takarítónő vagy asszisztens vagy mittudoménkicsoda csinálja.
2. Ennyi ruha engem MEGIJESZTENE. Így sem mindig tudom, hogy mit vegyek fel, ha ekkora lenne a választék, sosem jutnék el sehová. Lehet, hogy a Marsról jöttem, de kösz, nekem nem kell gardrób. :D

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.02.03. 13:50:18

Rengeteg ruhám, cipőm, táskám van. A tárolásuk most is megoldott, de nagyon szeretnék egy pompázatos csilli-villi gardróbot. Ha egyszer házat építek, tuti lesz benne.

Veronka 2011.02.03. 18:26:24

A legtöbb kislány királykisasszony szeretne lenni, vagy később filmsztár csodagardróbbal. De a való életben azért van kevés ilyen gardrób, mert ilyen lakás is kevés van. Gondoldd el, a lakásárak 200-500 ezer forint m2-enként(és ez nem a drága kategória), vagyis egy 2x4 m-es minigardróbra 1,6 - 4 millió forintot költenél. A legtöbben találnak fontosabb célt. Persze marad azért akinek van rá pénze.

Dr. Jula Watson 2011.02.03. 21:24:15

Sosem értettem az ajtó nélküli gardróbszekrényeket. Mert lehet ott akárhogyan takarítani, a felső soron lévő 2 évben 1x használt cipő vagy ruha bizony poros lesz. Sosem tárolnám így a cuccaimat.

Anna Nymus · http://annanymus.blog.hu/ 2011.02.04. 07:39:13

a harmadik gardrób tartalmának nagyon szívesen biztosítanék helyet, egyszerűen lenyűgöző!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása