OurFashion

Tombor Zoltán fotói a Graziaban

2011.január.29. 07:36

fashionista

3 komment

Már megszokhattátok, hogy igyekszünk kiemelt figyelmet fordítani a magyar divatélet szereplőivel kapcsolatos hírekre, eseményekre és fotókra, így amikor megláttam, hogy az egyik kedvenc blogom áradozik Tombor Zoltán fotóiról, akkor igazán olvadozok a büszkeségtől. A dicsérő szavak pedig abszolút jogosak, hiszen a Grazia Italia januári számához egy toszkán farmon készültek a fotók, a modellt, Michelle McCallumot pedig Chanel, Hermés és D&G holmikba öltöztették. De persze a Vivere Slow fantázianevű editorialnak nem csak ez a lényege, hanem a gyönyörű fotók és az elképesztő táj. Az utolsó képtől konkrétan le vagyok nyűgözve, legszívesebben odarohannék, hogy érezzem a simogató napsugarakat. Mivel a valóságban nem lehet most megoldani, beérem egy új képernyő háttérképpel is.

Képek: FFG

Megosztás:
3 komment

Címkék: editorial grazia tombor zoltán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.29. 11:52:02

Nagyon tetszenek a fotók. A táj meg egyenesen lenyűgöző. Toszkánába megyünk nászútra! :)

beryl 2011.01.29. 17:56:52

gyönyörű a lány is, a ló is , a fotók is, boldogság volt nézegetni, köszi :)

A zöld lific 2011.01.31. 10:29:04

Szép nagyon, bár engem kicsit túlságosan is emlékeztet a brit Vogue novemberi számából az egyik sorozatra. Vagy én vagyok hülye?

awake-smile.blogspot.com/2010/10/dree-hemingway-in-uk-vogue-november.html
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása