OurFashion

Punk+Haute Couture = Jean Paul Gaultier

2011.január.28. 13:06

fashionista

5 komment

A párizsi Haute Couture Fashion Week legrockosabb bemutatója vitathatatlanul a Jean Paul Gaultier nevéhez fűződik. Semmi zene sem szólt, csupán Catherine Deneuve hangja szólította a mohikánfrizurás modelleket a konferáló szövegben minden szettnél egy-egy punk dalra utalva (London Calling, Anarchy in the U.K., Too Fast to Live, Too Young to Die). A modellek (pl. Lindsey Wixson) egy kis számot tartva léptek a kifutóra, mint ahogy az a II. világháború után volt szokás. A ruhák viszont éles kontrasztot alkottak ezzel: habosak, fodrosak, nőiesek  voltak.

Ez már nem haute couture, ez egy igazi divatperformansz.

Képek: FFG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetBubble 2011.01.29. 09:47:24

Nekem a ruhák nagyon tetszenek, csak a modellek bűnrondák.

principessa1121 2011.01.30. 13:29:15

Ez a legszebb tavaszi kollekció, amit eddig idén láttam, az utolsó képen lévő ruha valami káprázatos! És Catherine Deneuve! Gaultier nagyon tudja, mit csinál. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása