OurFashion

Félelmetes nude

2011.január.27. 15:31

**Anna**

6 komment

A képek hatására  előttem van, ahogy a régi kastélyban egy sötét éjszakán feltépi az ablakokat a szél, a függönyök szédítő táncot járnak ahogy eléri őket a jeges fuvallat. A drámai hatások közepette megjelenik kissé már foszlott ruhában, fekete kisírt szemekkel a halott ara, hogy visszakövetelje, ami az övé. A gazdagon díszített ruhák és a fotók együtt egy furcsa, kellemetlen nyugalmat árasztanak, ennek ellenére, vagy inkább pont ezért tartom igazán fantasztikusnak. A kollekció a maga színtelenségével, fakóságával  sokkal hatásosabb, mintha az összes darab neon színekben pompázna. Így ahelyett, hogy ez elvonná a figyelmet, sokkal jobban előtérbe kerülnek a részletek, a gyöngyök, az anyagok finom megmunkálása. A filippínó származású tervező, Furne Amato elsősorban Dubaiban értékesíti haute couture kreációit, de Heidi Klum vezette Germany's Next Topmodel segítségével (a modellek az ő ruháiban mérettetek meg egy divatbemutatón) már az európai kontinensen is ismerik a nevét. Az összes fotó lélegzetelállító, igazi csemege, így a kattintás kötelező az alábbi linkre.

http://amatohautecouture.com/ 

Megosztás:
6 komment

Címkék: haute couture

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikopol · http://nikopol.blog.hu 2011.01.27. 16:59:19

Symphony of the Night mindig nagyon OK

trevor 2011.01.27. 17:15:08

A ruhák tökjók, de ez a görbén-előredőlök-és-előrenyomom-a-fejem-hogy-még-vékonyabbnak-tűnjek póz annyira szörnyű, és annyira elcsépelt már.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.27. 21:08:08

Szoborszerű szépségek. Nem tudom levenni róluk a szememet.

maggy 2011.01.28. 09:48:13

Első pillantásra: szuper! Viszont a modellek szemöldökét sokkal jobban el lehetett volna tüntetni....(és kellett is volna!)A testbeszédük és az arcjátékuk sem a legjobb,de ezen kívül,úgy összességében nem rossz.

blue_dahlia 2011.01.28. 23:10:53

Kellemetlen nyugalom – nagyszerű kifejezés erre. Bár az én figyelmemet ez a frusztráló békesség inkább eltereli a ruhákról, de tény, hogy nagyon magával ragadóak a képek. A kedvencem a babás fotó.

NetBubble 2011.01.29. 09:42:31

Nekem tetszik a többsége, bár van egy-kettő ami nem annyira.
A legjobbak(szerintem): a harmadik, az ötödik, és a nyolcadik.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása