OurFashion

Csillámpor

2011.január.23. 14:51

**Anna**

4 komment

Jelentem, megtaláltam a legglamourosabb körömlakkokat a világon. Apró üvegekbe zárt gyönyörűség, Deborah Lippmanntól, a csillogó-villogó csodákat korunk legmeghatározóbb celebjei, énekesei és azok dalai inspirálták. Across the universe, Bad romance, Boom boom pow, Today was a fairytale, Superstar és Happy birthday, szépen sorban. Deborah igazi sztár a manikűrösök között (annál azért ő sokkal több), Lady Gagának vagy Scarlett Johanssonnak például saját színeket álmodott meg, Sarah Jessica Parkerrel közösen alkották meg a Sarah smile elnevezésű romantikus halvány rózsaszínt. Hatalmas kedvenc még a Rodarte tervezőpárossal összehozott ezüst, amiben apró, ugyanilyen színű fényes lapocskák úszkálnak. Az összes árnyalat igazi must have, és bár ha saját árnyalatom nem is lesz, de egy ilyen csillogós varázslatra igazán vágyom.

http://deborahlippmann.com/

 

Megosztás:
4 komment

Címkék: celeb beauty körömlakk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetBubble 2011.01.23. 15:04:03

Ezek olyan szépek! Mindegyiket akarooom :$$

khuccc 2011.01.23. 18:52:12

MAC Jeanious kollekciójáról hallottatok?:) Imádom már most :D:D

blue_dahlia 2011.01.23. 21:23:39

A Bad Romance nálam telitalálat! Imádom ezt a színt, imádom Gagát és a 2 hihetetlenül passzol egymáshoz :)

Egyébként külön említésre méltó, hogy ezek a csodák nem tartalmazzák a körömlakkokban egyébként előforduló 3 legagresszívabb mérget (formaldehid, fenilmetán, dibutil-ftalát) :))
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása