OurFashion

A Golden Globe ruhaözöne

2011.január.17. 10:47

fashionista

14 komment

Előre is elnézést kérek. Rögtön két dolog miatt is. 1. Egyszerűen nem jön a nyelvemre, hogy Arany Glóbusznak nevezzem a tegnap este lezajlott eseményt. 2. Nem vagyok túl lelkes a ruhák miatt - valahogy egyik színésznőnél sem éreztem, hogy gyorsabban ver a szívem az irigységtől a képek láttám.

Ti persze védjétek meg kedvenceiteket a kommentekben, és mondjátok el, hogy ki volt a legjobban (és legrosszabbul) öltözött a Los Angelesben megrendezett díjátadón.

Noha Natalie Portman vitte haza a legjobb színésznőnek járó szobrocskát, a ruhája nekem nagyon nem tetszik. Babarózsaszín selymen vérvörös rózsarátét - láttunk már jobbat Natalie-tól és a Viktor&Rolf tervezőpárostól is. A cipő Stella McCartney.

2011 Golden Globe Awards - Natalie Portman.jpg

Sandra Bullock szintén babarózsaszín ruhát választott, de a Jenny Packham darabra egy pillantást sem tudtam vetni, annyira horrorisztikus a haja! Miért kellett ilyen búraszerű borzalmat a fejére varázsolni és ki volt a tettes???

Sandra Bullock pink Jenny Packham dress Golden Globes 2011

Natalie, így kell babarózsaszín ruhát választani: Megan Fox Armani Privé ruhája az egyik kedvencem az estéről: a csillogó, kristályokkal kirakott anyagokból és szaténfényű textilcsíkokból kirakott felsőrész hátulról még érdekesebb a ruhakivágás és az aszimmetrikus vállpánt miatt - csak a tetoválások rondítanak bele a tökélybe.
Sandra, te pedig vegyél példát a hajáról.

Megan Fox Armani Prive dress Golden Globes 2011

Heidi Klum Marc Jacobs maxiruhája egy nyári, tengerparti koktélozáshoz vagy bulihoz még elmenne, de egy ilyen presztízsű díjátadóra túl egyszerű. Esetleg egy másik övvel és egy jobb frizurával emelhetett volna a dolgon, de így nagy csalódás.

Heidi Klum Marc Jacobs dress Golden Globes 2011

A Mad Men színésznői, January Jones és Christina Hendricks vöröset viseltek. January -mivel ő a márka kampányarca- természetesen Versace ruhát viselt. A sokat mutató darab nagyon ötletes volt, hiszen rojtokból varrták és tökéletesen mutatott a színésznő hibátlan alakján. Plusz pont jár a ruha színéhez passzoló sminkért és az egyszerűnek hagyott szemfestésért. Christina is csinos volt a Romona Keveza ruhában, de az ilyen hangsúlyos vállmegoldáshoz kicsit túlzás volt a kócos, göndör haj.

2011 Golden Globe Awards - January Jones and Christina Hendricks.jpg

Catherine Zeta-Jones sötét smaragdszínű, igazán királynői estélyit választott, szerintem az egyik legjobban öltözött volt az eseményen. A Monique Lhuiller ruha szűk, fűzőszerű felsőrészét a csípőnél kezdődő hajtás- és fodorözön teszi ellenállhatatlanná.
(Persze itt is kell negatívumot mondanom: egyrészt nagyon természetellenesen emelte meg a ruha a mellét másrészt az arcát annyira szétbotoxozta, hogy semmilyen érzelmet sem lehetett észrevenni rajta, maradt az egysíkú bájvigyor.)

2011 Golden Globe Awards - Catherine Zeta Jones.jpg

Julianne Moore pink rémálomnak öltözött. Az asszimetrikus, puffos ujjú ruháról Lucy Maud Montgomery Anne Shirley-je jut eszembe. A Lanvin ruha sajnos össze is gyűrődött, ami miatt számoma az egyik legrosszabbul öltözött nő lett Julianne, pedig a Bvlgari táska és ékszerek is tetszenek.

julianne moore annette bening golden 10

A tökéletes testű Halle Berry kapott hideget és meleget is a kritikusoktól ezért a hálóruhaszerű fekete Nina Ricci ruháért. Értem én, hogy szerintük kicsit merész egy díjátadóhoz, de annyira tökéletesen áll rajta, hogy nekem tetszik. Külön pluszpont a gyémánt karkötőkért és fülbevalóért, illetve az extradögös sminkért.

Halle Berry black Nina Ricci dress Golden Globes 2011

A legviccesebb öltözék díját biztosan Helena Bonham-Carter vinné el Vivienne Westwood ruhájában és felemás (!) cipőjében. A napszemüvegről és a mókás, fátyolos fejdíszről már nem is beszélve - ez igazi üzenet a divatvilágnak: ő aztán nem törődik semmiféle kritikával és vitriolos tollú újságíróval, amikor öltözéket választ!

Helena Bonham Carter Golden Globes 2011

Akik nagyon hasonlítanak: Angelina Jolie és Anne Hathaway. Nagyon hasonló volt a ruhájuk szabása, zárt nyakvonala, mindketten leengedve és kicsit oldalra fésülve viselték a hajukat. Angelina smaragdzöld Atelier Versace estélyije teljesen kitűnt a tömegből élénk színe miatt, Anne metálos csillogású, Swarovski kristályokkal kirakott Armani Privé ruhájának érdekessége pedig az, hogy a hátat teljesen szabadon hagyta. Hozzá aranyszínű táskát és vintage Van Cleef&Arpels kiegészítőket választott a színésznő.

2011 Golden Globes - Angelina Jolie and Anne Hathaway.jpg

Angelina és Catherine mellett Mila Kunis is zöldet választott, Vera Wangtől. A ruha színe gyönyörű, a szabása is tökéletesen áll a színésznőn, de az anyag redőzése/gyűröttsége  már túlzás, a szoknyarész esése tetszik, de a felsőrészen ez már túl sok, teljesen elveszik a selyem fénye.

2011 Golden Globe Awards - Mila Kunis.jpg

A válófélben lévő Scarlett Johansson elegáns volt, mint mindig: a barackszínű, apró, csillogó virágdíszekkel kirakott Elie Saab ruhát mindössze néhány ezüst karpereccel tette még csillogóbbá. Az estélyi gyönyörű volt, viszont túlságosan hasonlít a színe Scarlett bőréhez, így nagyon sápadttá, élettelenné teszi a színésznőt. Ezen talán egy másik sminkkel lehetett volna javítani.

2011 Golden Globes - Scarlett Johansson.jpg

Olivia Wilde földig érő, kávébarna Marchesa ruhája tökéletesen megfelelt az alkalomra: a vállpánt nélküli, több réteg tüllből készült, kristályokkal kirakott darab királynői szépségét számomra viszont teljesen tönkreteszi a platformtalpú arany tűsarkú és a kicsit csapzott haj.

2011 Golden Globes - Olivia Wilde.jpg

Képek: Catwalk Queen, Just Jared, Stylefrizz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.17. 11:51:15

Olivia Wilde ruhakölteménye tetszik a legjobban, de az a cipő!!!! Uramatyám! Miért? Olyan bazárinak tűnik...

feketébenafehér 2011.01.17. 13:26:13

Számomra a legnagyobb meglepetést a részemről mindig unalmas Eva Longoria és Claire Danes okozta, Julianne Moore-t egyszerűen nem értem, mégis el tudok vonatkoztatni a ruhától, mert a szépsége felülmúlja az egész sztársereget...
A legjobban Sandra Bullock ruhája tetszene, ha a feje nem lenne ennyire lestrapált.
Leighton Meester mindig gyönyörű, ahogy szerintem Megan Fox és Christina Aguilera még mindig ízléstelen...
Nicole Kidmanről már véleményt alkotni sincs kedvem.

kardigán · http://kardigan.freeblog.hu/ 2011.01.17. 13:52:07

szerintem natalie ruhája tök jó. eleinte azt hittem, hogy krémszínű, úgy mondjuk eggyel jobban tetszene, de szerintem az ember terhesen ne a szabásokkal machináljon, hanem legyen egyszerű.
halle berry szerintem közönséges, úgy néz ki ez a cucc, mint egy kombiné.
helena viszont szerintem magához képest tök csinos, ha a napszemüveg nem lenne, meg az az egy kilógó tincs a hajából, semmi bajom nem lenne vele. (jó, a felemás cipő is kicsit fura, de helena ilyen, legalább önazonos, sokkal furább lenne egy decens krémszínű estélyiben.)
scarlettről ugyanez a véleményem, illetve nekem mostanság a haja se tetszik. az klassz, hogy nem szőke, de ez most valahogy fénytelen is, olyan egérszürke.

☺Lili☺ 2011.01.17. 15:09:44

nem tetszik ahogy natalie öltözködik terhesen, sandrát sajnáltam, heidi rúzsa a legbénább, de a leguncsibb szerintem halle berry. nem tud újat mutatni. mindig ez a haj, mindig ez a smink, mindig vagy macskanő vagy bondlány...

kisficok 2011.01.17. 16:17:53

Nekem is Olivia volt a kedvencem, nem ezen a képen, hanem, amikor eltakarja a cipőjét. :D Megakadt rajta a szemem. Heidi meg mostanság állandóan mellé nyúl. Szegény :D

maggy 2011.01.17. 17:14:21

Natalie Portman ruhája igenis,kimondottan jóóó! Halle Berry viszont mindig ugyanolyan....unalmas. X)

luellla 2011.01.17. 18:44:50

azok közül akiket felsoroltatok mindenképp anne hathaway, angelina és olivia wilde a nyerő, de nagyon magasan.
scarlettbe szerelmes vagyok, úgyhogy nekem ő egy kruplis zsákban is királynő.
nem tettétek be viszont melissa leot és asszem blake lively-t (vagy azt a lányt akinek hosszú szőke copfjaés nagy fehér ruhája volt, nem vagyok benne biztos h ő volt az) akik szintén nagyon jól néztek ki.
szerintem a redcarpet+piros ruha elég uncsi - erre eddig 1 ellenpéldát láttam ever és az heidi volt még a virágkorából, azzal a bizonyos kámzsás uszályos csodával egy pár évvel ezelőtti oscaron - de january jonesnak most bejött ez a megoldás.
megan foxnak meg nincs másra szüksége, csak egy fejcserére, mert szégyellnivalóan primitív és ostoba az arca,amúgy elég bomba csaj, de irgalmatlanul ízléstelen. mindig.
és tilda swinton, az örök kedvencem, aki tényleg leszarja h mit írnak róla, úgy öltözik ahogy neki tetszik. helena csak egy kis "botrányt" akar, de ennek a nőnek tényleg egyedi a stílusa, ami a földöntúli arcával és kivételes tehetségével kombinálva mindig felejthetetlenné teszi nekem a megjelenését.
futottak még: claire danes, nicole kidman
+ meglepi: kyra sedgewick nyárias és mégis alkalomhoz illő narancssárga pucci ruhája.
stíl.

principessa1121 2011.01.17. 22:07:10

Az én kedvenceim Catherine, Anne, Amy Adams (az a szín, az valami elképesztően gyönyörű) és Olivia Wilde. Plusz Tilda gyönyörűséges rózsaszín cipője, azért önmagában megbocsátom az összes többit rajta (egyébként igazán jól tudja viselni ezeket a furcsa összeállításokat, tehát az összhatás nem is olyan borzasztó, mint elsőre tűnne). :-) Helena meg nem tud nem tetszeni, mert ő már külön kategória, nem is lehet ugyanúgy megítélni, mint a többiekét.

Julianne viszont nagyon mellényúlt, pedig őt nehéz elrontani, de nem is tudom, ki gondolhatta komolyan ezt a ruhát. Nicole-é pedig egyszerűen unalmas, tőle egy ideje várom már, mikor vesz fel valami igazán nagyon szépet. Elvégre ő aztán valóban bármit felvehetne.

LuPuS 2011.01.18. 09:42:20

Natalie Portman csont és bőr a Black Swan hatyíú királynőjében itt már a hirteln jött szerelem és gyermekáldással kombinált ruhában pózol, nekem tetszik.

Sandra Bullock (szívem királynője)Jenny Packham ruha, Jimmy Choo cipő, borzalmas hajjal.( biztos Hajas Laci csinálhatta,amikor józan volt :D )

Megan Fox Armani Privé ruhája tényleg szép, de Megan..............

Heidi Klum Marc Jacobs maxiruhájához, Robert Downey Jr passzolna, aki szintén kissé koktélpartisra sikerült öltözékben virított ( szürke Prada öltöny)

January Jones és Christina Hendricks neveztek a legjobb mellre pillantásra díjra. January Jones nyerte, a díjat.

Catherine Zeta-Jones (Monique Lhuiller) és Nicole Kidman(Prada) közös pontja, a botox mennyisége. Hihetetlen én ugyanezt megcsináltam volna nekik lidocainnal, jóval olcsóbban.

A felsoroltak közül a legszebbek:
Halle Berry Nina Ricci
Olivia Wilde Marchesa + Christian Louboutin Bridget Back cipő

Kremyyy · http://kremyy.freeblog.hu 2011.01.18. 21:10:55

Megan Foxnál nem a tetoválások rondítanak bele az összképbe,hanem a ruhában lévő primitív megnyilvánulásairól híres,közönséges nő.
Csak szólok,hogy Angelinának is vannak tetoválásai,mégsem mutatott soha közönségesen a vörös szőnyegen. Ez (még sok más mellett) a különbség köztük...

luellla 2011.01.19. 19:54:14

@Kremyyy: áh megannál messze nem a tetkókról van szó, hanem a tekintetről...

NetBubble 2011.01.22. 09:02:32

Nekem Natalie Portman ruhája tetszik, csak a haja szerintem elrontja az egészet.

Nekem Sandra Bullock ruhája is tetszik, csak itt is a haj rontja el az összképet.

Nekem Megan Fox ruhája nagyon tetszik,és a haja is tökéletes.Viszont engem kicsit zavarnak a tetoválások.

Heidi Klum ruhája egyáltalán nem tetszik. Olyan, mintha valami tengerparti buliba indulna, egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki a Golden Globe díjátadóra ment.

January Jones és Christina Hendricks ruhái tetszenek, bár January Jones ruhája nekem már egy kicsit túl sok. Christina Hendricks összeállítása talán egy kicsit jobban tetszett.

Nekem Catherine Zeta-Jones egyáltalán nem tetszik. Nekem valahogy olyan öreges a ruhája.

Julianne Moore egy borzalom ebben a ruhában. Mintha egy 5 éves kislány és egy 30 éves nő keveréke lenne.

Nekem Halle Berry ruhája nagyon nem tetszik,olyan mint egy hálóruha, pedig a sminkje és a haja tökéletes.

Helena Bonham Carter ruhája nem tetszett, sőt, egyáltalán semmi nem tetszett, a cipői sem.

Angelina Jolie és Anne Hathaway is tetszett. Mindkettőjük gyönyörű.

Mila Kunis ruhája nekem tetszett, csak túl gyűrött.

Scarlett Johansonn ruhája szerintem meseszép, csak túl világos hozzá a bőre.

Olivia Wilde ruhája teljesen elbűvölt, viszont a cipő nagyon nagyon elrontotta.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása