OurFashion

Svéd kolléganő tervez kollekciót a H&M-nek

2011.január.11. 08:05

*Bianka*

8 komment

Nem ismered Elin Klinget? Akkor bizony van még mit bepótolnod a divatblogok olvasása terén. Elin ugyanis a világ egyik legmenőbb bloggere, aki nap mint nap kápráztatja el a svéd és a nemzetközi népet saját összeállításaival. A Style by Kling blog valószínűleg  azóta indult hirtelen fejlődésnek, mióta a nemzetközi luxusmárkák is támogatják Elint. Persze sokan mondják, hogy könnyű ilyen gardróbból felöltözni, de a kritikáktól függetlenül én nagyon imádom a skandináv lányt, akit hihetelen stílusérzékkel áldott meg az ég.

A szintén svéd H&M hamar rájött, hogy az ország egyik legnagyobb véleményformálójával valamit kezdeni kell. Ezért döntöttek úgy, hogy ruhákat terveztetnek a bloggerrel. A kollekció, könnyed, modern és minimalista, akárcsak a blogger maga. A különleges társulás darabjait egyenlőre csak Svédországban kezdik el értékesíteni, de ha a vártnál is nagyobb sikert arat, akkor a Telegraph szerint a nemzetközi piacok felé is nyithatnak.

Megosztás:
8 komment

Címkék: h&m elin kling

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.01.11. 10:30:55

Az utolsó kettő ruha összeállításnál, megdobbant a szívem. :)
Amennyiben lennének érzéseim, akkor megszakad volna a szívem(de mivel egy érzéketlen bunkó férfi vagyok, ez a veszély nem fenyeget). :)

Az előző H&M kampánynál a Lanvin csomagban csak a női részleg volt értékelhető, még a férfiaknak szánt ruhadarabok egy sapkányi salakanyaggal voltak egyenlőek.
Amennyiben Elin Kling által a női részleget ilyen és hasonló ruhakölteményekkel lepi meg , akkor meg van a következő meglepetés,TÜNDÉRnek.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.11. 12:59:20

Snyggt Elin! jag ÄLSKAR det :)

Egy ilyen karakteres szereplő hiányzik a magyar divatéletből is. Na majd én.... :)

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.11. 13:43:31

Tényleg nagyon stílusos. És valóban, attól, hogy valakinek méregdrága holmikkal van tele a gardróbja nem biztos, hogy fel tud öltözni stílusosan. És persze a stílus sem pénz kérdése, mondjuk egy két jól kombinálható alapdarabra érdemes többet áldozni.
Elinről érdemes példát venni!

zsadanka♥ 2011.01.11. 15:19:39

imádom! a svédek a legjobbak, ez tény. akár divat, akár lakberendezés!

Lanvin lover 2011.01.11. 18:34:04

Ez kb. annyira hírértékű Magyarországon, mint amikor egy nepáli kolléganő pukizott egyet a C&A-ban!!!

Kebnekaise 2011.01.11. 19:04:52

@Lanvin lover: Egyetértek. Az igazi hír az volna, hogy Lanvin lover pozitív kommentet írt valahova. Azt sokan megdöbbenve olvasnák.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása