OurFashion

A People's Choice Awards legjobb és legrosszabb ruhái

2011.január.06. 11:22

fashionista

9 komment

Szóltam előre: jön a díjátadószezon. Tegnap este el is indult a dömping a People's Choice Awards-szal. Természetesen minden úgy zajlott, ahogy ez már szokás: gyönyőrű ruhákban, cipőkben és tökéletes sminkben vonultak a sztárok, akik többségükben inkább a fiatalabb hollywoodi generáció tagjai közül kerülteg ki, igazán 'A kategóriás' híresség kevés volt. Íme a megjelent sztárok és ruháik, a kommentekben pedig ellenkezzetek vagy értsetek velem egyet, és mondjátok el a véleményeteket.

A legnagyobb összhang: Leighton Meester
Szürke Vionnet ruhához szürke, lakk Brian Atwood cipő és szürke szemhéjpúder, a ruhán látható barackszín virágrátéthez pedig barackszín fülbevaló és ugyanolyan arcpír dukál: itt valaki nagyon nagy hangsúlyt fektetett az összhangra (Leighton vagy a stylist?) és jól is tette, csinosan néz ki a Gossip Girl színésznője.  
 

leighton meester minka kelly pca 02

Az este sztárja: Selena Gomez
Nem ő a leghíresebb, nem is ő a legtehetségesebb és gyanítom, hogy a 22 év fölötti olvasóink nagy része azt sem tudja, hogy énekel-e vagy színészkedik a lány (mindkettő), de azt el kell ismerni, tegnap ő volt a legjobban öltözött. A kék szőnyegen a sápadtrózsaszín Paule Ka ruha tökéletesen passzolt az olívaszínű bőréhez, a Giuseppe Zanotti cipő hibátlanul állt rajta, a sminkje makulátlanul kiegészítette az összeállítást. Talán egyedül a kis ékszertáska lehetett volna egy másik, a szetthez jobban passzoló darab. A színpadon pedig egy légiesen könnyű maxiruhát viselt Irina Shabayeva tervezésében. Ez a darab a szellős anyagválasztás miatt nagyon jól mutatott, miközben énekelt, a harmonikus színei és a határozott mintája miatt viszont sokkal felnőttesebb hatást keltett. Csak így tovább, Selena!

selena gomez pcas 01

selena gomez pcas 14

A legcukibb: Emma Roberts
Bájos fodorrengeteg, tökéletes ruhahossz: ez jellemzi a választott Dior minit. A cipő Brian Atwood. Nagyon tetszik, az egész összhatás olyan ártatlan és kedves, de ha muszáj valamibe belekötnöm, akkor az a szín: megnéztem volna ugyanezt valami élénkebben vagy pasztellben.

ashley tisdale emma roberts pcas 03

A legbohókásabb: Katy Perry 
Két díjat vehetett át az énekesnő, aki végre visszatért a tőle megszokott színes, vicces és nőies öltözködési stílushoz. A Betsey Johnson ruhának türkiz színéhez passzoló pedikűrt és elképesztő magentaszínű Casadei cipőt választott.

Katy Perry Katy Perry

A legkevésbé sikerült: Taylor Swift
A barackszínű J. Mendel ruhácska akár bájos és Taylor korához illő is lehetne, de ahogy az átlátszó részhez hozzávarrták a textilt, nekem annyira gagyinak tűnik, mint egy megyei műkorcsolya verseny kűrruhája. Az összhatáson csak ront a narancsvörös rúzs. A cipő Prada.

A legférfiasabb: Jennifer Aniston
Tőle valamilyen minimalista fehér vagy bézs estélyit, például egy Armanit vártam volna. Erre fekete Dolce&Gabbana mellényben és bő szabású nadrágban adott át díjat Adam Sandlernek, rengeteg arany kiegészítővel felcicomázva. Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Az pozitív, hogy végre nem a szokásos stílusában láthatjuk, hanem valami újat választott, de maga a szett olyan 'semmilyen'.

Jennifer Aniston

A legjobban elrejtett poci: Natalie Portman
A frissen eljegyzett színésznő babát vár, de a pocakja méretét nagyon jól elrejti ez a Jason Wu fodros ruha. A kék színű, feketével díszített darab aranyos, de túlzottan tömbszerűvé változatja a színésznő testét, el tudtam volna képzelni neki valami csinosabbat.
Mellette a 'legösszeszedetlenebb férfi' díj esélyese, Ashton Kutcher, akinek laza nadrágja, a  hozzá felvett pólóval és gyapjúzakóval sehogy sem való szerintem egy díjátadóra.

Doubling up: Pregnant Natalie Portman and co-presenter Ashton Kutcher announce nominees for the Favourite Movie award

A legnyáriasabb: Ashley Tisdale
Vonatkoztassunk el a borzalmas műbarnaságtól, a sminktől, a furcsa csücsörítésről és nézzük csak a ruhát: igen, ilyen barackrózsaszín, könnyő selyem maxiruhát szeretnék viselni egy forró nyári éjszakán, tengerparti étteremben rákot eszegetve és caipirinhát szürcsölve. A tervező Farah Angsana, a borítéktáska pedig Swarovski.

Ashely Tisdale Kicks Off the People's Choice Awards in a Sexy Dress!

Aki túlteljesítette önmagát: Kristen Stewart
Ő az akit nagyon ritkán látok csinosnak, de ez a Reem Acra csillogó, óarany miniruha, a tökéletes sminkkel, lazán hullámos hajjal és fekete, tűsarkúval tökéletesen passzol hozzá. Nem erőltetett, csinos, fiatalos - úgy látszik ő is jól érzi magát benne, hiszen mosolyog, ami szintén ritka látvány tőle a vörös (bocsánat: kék) szőnyegen.

Leggy Kristen Stewart Sparkles in Reem Acra at People's Choice Awards

Képek: DailyMail, Popsugar, Just Jared

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tubi_ca 2011.01.06. 14:07:32

Leighton Meester ruhája bár a maga valójában tényleg jó, és igaz is minden, amit leírtatok, szerintem mégse illik annyira a díjátadóra, inkább olyan "elsőrandis" összeállítás. Szerintem.

Selena Gomez-t én se tudom hová tenni, pedig nem vagyok még 22 :) Ettől függetlenül nagyon kis bájos, és a ruhái is tetszenek. Plusz szeretnék olyan lábakat, mint amiken ő tipeg.

Emma Roberts ruhája valóban bejövős, de a cipő (ami szerintem magában is csúnya) egyáltalán nem illik a ruhához.

Katy Perry ruhája, cipője, mindene tetszik (bár félelmetesen magasak azok a sarkak). De azért a melleit nem ártott volna valamivel megtámasztani, mert így nagyon kikívánkoznak abból a ruhából, jah és az a póz... debil, nem tudok rá mást mondani.

Taylor Swift szerintem rendben van, egyszerű és bájos.

Jennifer Aniston úgy tűnik nagyon öregszik, és valahogy ehhez igazodik a ruhája is.

Natalie Portman terhes? Valóban nem látszik rajta, a ruha azonban bénácska, és alaktalan. Egyébként miért kellene rejtegetni egy terhesség miatt terebélyesedő pocit?

Ashton Kutcher szerintem eltévesztette a házszámot, és ő igazából a sarki éjjel-nappaliba akart leugrani egy kis tejért meg kenyérért.

Ashley Tisdale semmilyen porcikája nem nyerte el a tetszésem, bár annyira nem is zavar, hogy nagyon kötözködjek.

Kristen Stewart rendben van, bár nem tudom hogy szokott egyébként öltözködni.

Részemről ennyi :)

Jizzler 2011.01.06. 14:29:10

Casadei.

Plusz jó tudni, hogy másnak sem tökéletesek a lábai.

Katy Perryt már hallottam énekelni, de a többiről nekem sincs halovány ibolyám se, hogy mit művelnek amugyan. :D

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.01.06. 16:52:33

Nálam Selena Gomez az abszolút győztes.

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.01.06. 19:55:28

Ha megjelenne a tündérkeresztanya és felajánlaná, hogy válasszak, akkor Selena Gomez ruháját választanám. Egyszerű és gyönyörű. :)
Kristen Stewart meg jól tette, hogy szembeállt a közönséggel, mert a ruhája hátulja... hát, az nem olyan nyerő, mint az eleje. Szerintem. Lehetett volna szimmetrikus.

LuPuS 2011.01.06. 21:19:07

A férfi oldalon kiemelkedő volt
Johnny Depp 3 részes gyapjú öltönye(azonosítás alatt)+ egy komplett borbély gyorssegély javítana rajta
www.aceshowbiz.com/images/wennpic/wenn5586927.jpg

Zac Efron (nem gondoltam, hogy pozítívan is tudok majd róla nyilatkozni) Burberry-ben.
justjaredjr.buzznet.com/photo-gallery/399354/zac-efron-2011-pca-01/

...és akkor a legalja alját is, meg kell említeni:obert Pattinson
Nem tudom hova készült ebben a kollekcióban

justjared.buzznet.com/photo-gallery/2508508/robert-pattinson-kristen-stewart-pcas-02/

beryl 2011.01.06. 21:21:04

tudtam én, hogy 1szer majd fogtok valami vicceset is írni, csak ki kellett várni :)
'mint egy megyei műkorcsolya verseny kűrruhája' -> ezen irtó jót nevettem :)

amúgy fogalmam sincs ki ő, de Selena hosszabbik ruhája 76347375479734 pontos

shadowlight 2011.01.06. 21:22:10

Selena Gomez, Kristen Stewart, Emma Roberts rendben volt, bármelyik ruhát elfogadnám:P de Ashley Tisdale-nek senki sem szólt, hogy ez a bőrszín enyhén szólva túlzás?!?!?! Amúgy a ruha más körülmények között tényleg jó:) Jennifer Aniston sajnos tényleg öregszik - hol van már a Jóbarátok?:) - de ettől még felvehetett volna vmi mást. Sandra Bullock sem fiatal mégis a tavalyi díjátadókon jobbnál jobb ruhákban jelent meg. Katy Perry pedig ízléstelen mint mindig, de hát ha ez az ő stílusa ám legyen...

hajtűkanyar 2011.01.07. 00:06:18

aniston olyan, mint aki most megy a pankrációra. ki a bánat öltöztette fel ebbe?

tubi_ca 2011.01.07. 00:17:22

Robert Pattinson mélyen alul múlja Ashton Kutchert, nem csak úgy néz ki, mint egy lepukkant matektanár (bocs, rossz tapasztalatok az egyetemről), de vagy szörnyen másnapos, vagy még mindig részeg... Rossz rágondolni is, hogy a tini lányok érte őrülnek meg.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása