OurFashion

Karl Lagerfeld a Volkswagen reklámban

2010.december.29. 13:30

fashionista

1 komment

Karl Lagerfeld az elegancia non-plus-ultrája. Nevét mindenki ismeri, aki egy hangyányit is érdeklődik a divat és a trendek iránt. Ezt a két tényt alapul véve a Volkswagen marketingesei (vagy a reklámügynökségük) azt gondolták, hogy a legújabb, divatmániásoknak szánt Golf és Polo felszereltségcsomaguk reklámfilmjéhez ŐT kell megszerezniük. Feltehetően sok tárgyalás és még több pénz kellett ahhoz, hogy ez megtörténjen és a lentebb látható filmben Karl azt feltételezze, hogy az autók egyenesen Párizsból érkeztek. Remélem, azt is jól láttátok, hogy a fülébe személyesen Baptiste Giabiconi suttogja a felvilágosítást: ezek bizony német autók.

Mivel szerintem Karl Lagerfeld tervezőnek fényévekkel jobb, mint színésznek, én továbbra is csak egy klasszikus tweedkosztümre vágyom, de Ti vennétek ennek hatására Golf vagy Polo Style csomagot?

Forrás: Stylefrizz

Megosztás:
1 komment

Címkék: karl lagerfeld our ad

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2010.12.29. 19:49:35

Én is inkább a tweedkosztümre szavazok, de persze elfogadnék egy kis Golfot is.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása