OurFashion

Megmutatta a Chanel miben fagyoskodjunk jövőre

2010.december.10. 14:17

*Bianka*

2 komment

Töredelmesen bevallom, hogy a divatban annál rosszabb dolog nincs, amikor télen bemutatják a következő téli prefall kollekciókat. Ha már ilyen rossz, borús idő van, akkor legalább képeken had nézegessem a napos nyári kollekciók darabjait. A Karl Lagerfeld által tervezet Chanel kollekció mellett azért még ilyen előítéletekkel sem lehet elmenni. A gazdag dekadenciát sugárzó 14 look-ból álló kollekciót a bizánci idők inspirálták. Arany árnyalatok, selymek, muszlinok, feltűnő ékszerek. Röviden ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a kollekciót, aminek bemutatásakor Lagerfeld elmondta: "Nagyon fontos, hogy az inspiráció nem azt jelenti, hogy valamit lemásolunk, hanem azt, hogy onnan vesszük a kiindulási pontot fantáziánk további szárnyalásához." A nemzetközi divatlapok szerint a Chanel vezető tervezője ezzel a mondatával a fiatal generációnak üzent, akikkel nem minden szempontból elégedett.

Az én két személyes kedvencem, amiben szívesen fagyoskodnék jövő télen, az az első képen látható perelin és az utolsón látható narancssárga maxicsizma. Nektek melyik kellene?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2010.12.10. 18:48:17

Nem kötözködés, de mibeN fagyoskodjunk :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása