OurFashion

Téli trendek - nők öltönyben

2010.december.02. 12:22

fashionista

2 komment

Persze, nevezhetjük nadrágkosztümnek is például Halle Berry Balmainjét, de attól még a lényeg ugyanaz marad: a hírességek visszanyúltak a klasszikus, fekete, férfias szabású öltönyökhöz/kosztümökhöz, hogy erőt sugárzóan és elegánsan lépjenek ki a vörös szőnyegre. A reneszánszot Leighton Meester indította útjára pár hónapja, és azóta folyamatosan jelennek meg a sztárok -Winona Rydertől Kate Winsletig- így a filmpremiereken, bemutatókon és fogadásokon. Nekem nagyon tetszenek,  

Ti viseltek kosztümöt?

Leighton Meester Leighton Meester dares to be different at the IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Cipriani Wall Street.

Forrás: Zimbio, Fashion Foie Gras

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2010.12.02. 13:23:17

Hát.. alapvetően nekem tetszik ez öltönynőkön-dolog, de az itteniek közül egy sem lopta be magát rögtön a szívembe. A Winona Ryder-é szerintem kifejezetten csúnyácska, és Angelina Jolie-é sem jön be igazán. A többi már egészen tűrhető. Egyedül Halle Berry-é tetszik, de annak is inkább a szabása - nagyon jól áll neki.

☺Lili☺ 2010.12.02. 15:45:55

nem hordok, de a főnököm kosztümfetisiszta sztem, úgyhogy örülne neki. az itteniekkel mind akad problémám, főleg hogy miért vesz fel Halle Berry egy ilyen felsőt az alá a szép kosztüm alá...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása