OurFashion

Diwalit ünnepel a Louis Vuitton

2010.november.03. 11:37

fashionista

2 komment

Szombaton indulok Indiába. Delhiben 30, Mumbaiban pedig 33 fok lesz majd. Jó lett volna már ezen a héten odaérnünk, ugyanis most van a Diwali, India egyik legnagyobb ünnepe. Ilyenkor mindenki mécsest gyújt és egész éjszaka várja, hogy Laksmi istennő meglátogassa és megáldja az otthonát, így apró gyertyák milliói világítják meg az országot és teszik meghitté és persze elképesztően gyönyörűvé a fény ünnepét.

A Louis Vuitton Sloane Streeten található üzletének dekorációja is ennek az ünnep jegyében készült el: Rejeev Sethi dolgozott a koncepción, és ő festette kézzel a bőröndöket, amik valójában vékony papírból vannak, hogy a mögéjük helyezett fényforrások szépen átvilágítsák őket.

Ezen felül pedig vintage szárikat felhasználva pedig egyedi, limited edition ruhákat is készítettek az ünnep tiszteletére - Christy Turlington pedig már szeptemberben viselte az egyik különleges darabot.

Gyönyörűek, de elég elfogult vagyok.

Forrás: SJ Meditáció, Fashion Foie Gras

Megosztás:
2 komment

Címkék: india louis vuitton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsadanka♥ 2010.11.03. 11:50:20

valóban gyönyörűek!

☺Lili☺ 2010.11.03. 11:52:43

a ruha gyönyörű, de a dekor...nekem olyan sufnituning ízű.:S
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása