OurFashion

A ruha hatszor

2010.november.02. 17:53

fashionista

3 komment

Pár hónapja egy Miu Miu ruha volt a sztár, most azonban a Balmain viszi a pálmát -legalábbis címlapok tekintetében: most hat nemzetközi magazin borítóján látható az aranyflitteres ruhaköltemény.

Anja Rubik a kifutón viselte:

A Vogue 3 borítóján is ez szerepel: Cindy Crawford az indiai, Abbey Lee a német, Toni Garrn pedig a spanyol Vogue címlapján virít benne.

Claudia Schiffer a Zeit Magazin negyvenedik, jubileumi számának címlapján viseli:

Anna Dello Russo ugyan nem modell, de méltó versenytársa a többieknek a 10 magazin címlapján pózolva.

Natalia Vodianova a Harper's Bazaar decemberi címlapján ül modellt benne - nekem egyébként ez a kedvencem az összes címlap közül, hiszen a metálfényű betűk tökéletesen harmonizálnak a ruhával.

Ráadásul azt pletykálják, hogy Anne Hathaway is egy 'csillogó Balmaint' visel majd a decemberi brit Elle címlapján -  tényleg ekkora szám ez a darab, hogy mindenből ez kell, hogy folyjon? És szerintetek melyik címlapon mutat a legjobban? 

Forrás: The Cut

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2010.11.02. 18:47:47

örülök a B. viszatérésének
mindig is nagyon jó parfümöt és remek darabokat- elegancia,minőség -állítottak ki

☺Lili☺ 2010.11.03. 10:45:03

harper's bazaar a legszebb, 10 magazin a legmenőbb. claudián messze jobb mint cindyn. ez egy igazi fotóst próbáló ruha!!

luellla 2010.11.03. 11:09:15

natalia for the win
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása