OurFashion

Napi kedvenc: Burberry és Gucci ruhákba bújt gyerekek

2010.október.21. 13:11

fashionista

3 komment

Tegnap már a Facebook rajongóinkat tájékoztattam arról, hogy Jennifer Lopez és hipercuki ikrei a Gucci reklámarcai lesznek. Egészen konkrétan a Gucci vadonatúj gyerekruha almárkájának az arcai, amely bevezetésének részeként egymillió dollárt is adományoznak az UNICEF egyik programjának, amely iskolákat épít Afrikában.

Jó a kampány.
Nemes az ügy.
Cukik a gyerekek - a napszemüveges mini Marc Anthony főleg.
Egy szó mint száz, engem a Gucci meggyőzött. 

De a Burberry sem volt rest tegnap és ők is nyilvánosságra hozták a legfrissebb gyerekruha kampányuk reklámfotóit és a Guccival ellentétben itt tudtam a ruhákra is figyelni: a piroskabátos kislány szettje egészen elbűvölő, az apró szivecsketáskáról nem is beszélve. De persze itt is nyerők a gyerekmodellek: a kisfiú például teljesen úgy néz ki mint Christopher Bailey ötévesen.

Forrás: a Gucci és a Burberry Facebook olala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2010.10.21. 13:18:46

az első képen J. Lonak tiszta Sharon Stone az arca csak latinban. nekem a legalsó Burberry fotón a középső kislány a kedvenc :)

pipicombi 2010.10.22. 11:44:36

J.Lo nem is hasonlít magára. Agyon van retusálva.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2010.10.22. 12:22:08

Tetszik, de biztos nem adnék méregdrága ruhát a gyerekemre, mikor 2 hét alatt kinövi..
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása