OurFashion

Az élet McQueen nélkül sem áll meg - amikor ugyan arra gondolunk Fashionistával

2010.október.06. 14:27

**Anna**

0 komment

A divatvilág legnehezebb feladatát vállalta el Sarah Burton, mikor felkérték a McQueen ház vezető tervezői állását. Hatalmas elvárások, megmásíthatatlan tradíciók, rengeteg rajongó, valódi kihívás és hatalmas nyomás, amit ugyan már megismert McQueen mellett, de egyedül egészen más átélni. Valaki újításokat várt, a megszokott elemekkel, olyanok is akadtak, akik valami teljesen meglepetésszerű dolgot reméltek, az elképzelések a kollekcióról végtelenek voltak. De mindenki megnyugodhat, ugyanis Sarah tökéletesen helytállt az első körben. Továbbra kedvenc marad, bár most nem állt el a lélegzetem minden egyes ruhánál, mint mikor McQueen bemutatta legújabb kollekcióját. Rettentően gyönyörű darabok, remélem, sokszor találkozunk velük a vörös szőnyegen.

 

Mivel néhány perccel előttem már kedves blogtásram megosztotta veletek a képeket, én igy csak a kedvencemet választottam ki nektek.

Megosztás:
0 komment

Címkék: fashion week alexander mcqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása