OurFashion

Képriport: Konsánszky Dóra az MQ Fashion Week-en

2010.szeptember.30. 08:04

*Bianka*

0 komment

Még egy divathét a londoni után, amire megvolt a regisztrációm és nem tudtam elmenni. Úgy érzem, idén ősszel még az ág is húz a divathetek terén, még szerencse, hogy a következő, amire meghívtak Milánóba, az januárban lesz, és úgy döntöttem, hogy a következő év szerencsésebb lesz ilyen szempontból.

Dóra, aki meghívott a divathétre, szerencsére küldött nekem pár friss képet az eseményről és a következő tavaszi-nyári kollekcióról, az origin of white ss/2011-ről.

A három napig tartó szomszédos divathéten tavaly még csak kettő (Konsánszky és az Aritsta), és idén már három magyar tervező mutatkozott be, mivel Láng Szonja és a Tyra Clothing is csatlakozott az osztrák divathét csapatához.

Sajnálom, hogy nem láthattam a tavaszi ruhákat élőben, mert ezeken a képeken nem lehet tökéletesen megvizsgálni őket...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása