OurFashion

Esti Kedvenc - Lara Stone haja

2010.szeptember.27. 23:26

*Bianka*

5 komment

Egy munkás nap után, félig csukott szemmel nézem át a divattal kapcsolatos oldalakat este 11-kor. Már majdnem elalszom, de ezt nem lehetett kihagyni:

Esti kedvenc lett Lara Stone legújabb fotója az ID magazin Stop smoking nevű editorialjában. Azon belül is a vintage haj, ami levett a lábamról. Kiváncsi vagyok vajon mennyi műfaj és hány óra tupirozás segített a modellen hogy így nézzen ki. Vagy naív vagyok és fele ekkora volt a haja és ez mind photoshop?

Várom egy lelkes fodrász válaszát, hogy vajon csak nekem van olyan kevés hajam, hogy emiatt nem tudom elképzelni, hogy ez valódi legyen, vagy tényleg nem lehet egy ilyet elkészíteni?

Megosztás:
5 komment

Címkék: haj lara stone id magazin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionlover 2010.09.28. 10:39:11

Oohh jajjj, valahogy nekem nem, nagyon nem jön be!!:/

janila 2010.09.28. 13:31:21

póthaj, póthaj, tupir, hajlakk, póthaj, tupir hajlakk, hajlakk tupir, póthaj....

potzok 2010.09.28. 15:58:58

fodrász válaszol: ha a modellnek rendkívül sok haja van (nekem is van 4-5 ilyen ismerősöm), akkor meg lehet csinálni. nyilvánvalóan nincs hátul hagyva haj, az egész előre van fésülve a vállára, ill a fejtetőre tupírozva. egyébként a fény-árnyék hatás miatt anniyra parókaszerű, mert az egész arcát árnyék "választja el" a hajától, így az olyan, mintha különálló lenne.

persze lehet, h tévedek, természetesen használhattak póthajat is, de nem tartom valószínűtlennek a fenti verziót :)

luellla 2010.09.28. 18:39:08

inkább esti kedvenc: lara stone diasztémája / lara stone melle

luellla 2010.09.28. 18:40:53

ja és: MŰFAJ???? lányok kicsit több figyelem a helyesírásra, nem elég h betűtévesztés, de egy tök más szó is (: amúgy jók vagytok, de ez tényleg gyakori
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása