OurFashion

Táskák a hűvös estékre és hidegebb nappalokra

2010.szeptember.17. 12:55

fashionista

0 komment

Nagyon hirtelen jött az évszakváltás, lassan el is csomagolom a papucsaimat és beszerzek egy-két sötétebb árnyalatú táskát a fonott vagy vászon darabok helyett.

Persze eszemben sincs gyászos színekbe borulni, hanem a feketét is szívesen kombinálom pár érdekes színnel, mint például élénk kékkel és zölddel, mint ezen a Jimmy Choo kígyóbőrhatású borítéktáskán is láthatjátok.

És ha már táskák és színek: láttátok a Balenciaga őszi-téli színskáláját? Nehéz választani, de azért elfogadnék egy táskát királykék, mélyzöld vagy ametisztlila színben is. Nektek melyik tetszik a legjobban a palettáról?

Persze ha egy Operabál kaliberű rendezvényre lennék hivatalos és egy lottóötös is a rendelkezésemre állna, akkor egy Marchesa estélyi táskával flangálnék. A Swarovski kristályberakásos csodák nagy részét már elkapkodták a vásárlók, már csak pár darab elérhető sajnos.

Matthew Williamson a Bvlgari részére tervezett táskáiból is tudnék választani. Például a lenti, nagyméretű, málnaszínű darab tökéletesen passzolna a gardróbomba. 

matthew williamson bulgari handbags - preview.jpg

Ha pedig már úgyis egy ékszercég és táskák kapcsolatáról van szó, akkor meg kell említenünk a Tiffany&Co. gyönyörűséges táskái és pénztárcái. Igazi luxushangulat és a márka már jól ismert kékeszöld színe együtt megtestesíti a tökéletes eleganciát.

 

 

 

 

Nincs olyan apró méretű táska, amibe egy jó hidratálókrém nem fér bele, és biztosan nem fogod megbánni, ha magaddal viszed, hiszen azon túl, hogy a kiszáradt bőrfelületeidet hidratálod vele, tökéletesen jól alkalmazható a sminkeléshez is: egy kevés az ajkakra és azon túl, hogy puhítja a szádat, enyhe fényt is ad. Kenj egy kicsit a szemöldökcsontodra, hogy kiemeld a tekinteded ragyogását és és ha csak rúzs van nálad a kézfejeden keverj össze egy kicsit egy borsónyi krémmel és használd pirosítóként!

További divattrendekről a NIVEA Soft Facebook oldalán értesülhetsz!

(x)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása