OurFashion

Legyen a város a kezed(b)en

2010.szeptember.17. 15:05

**Anna**

4 komment

Ha igazán szerelembe estél egy várossal, már az I love ... feliratú szuvenírek sem elégítik ki rajongásodat vágyaid netovábbja iránt, Philippe Tournaire kínálja a legkézenfekvőbb megoldást. Szó szerint, hiszen gyűrűin megjelennek a legkedveltebb városok szimbólumai, vagy általa kiválasztott számára jelentős épületek. Mindez persze aranyból drágakövekkel kirakva hatalmas, már-már gyilkoló eszköznek minősülő formában. Akadnak egészen direkt megfogalmazások, valamint sokkal finomabb darabok is, de ha már monumentális építményekről van szó, adjunk a szemnek, ne vacakoljuk holmi veszélytelen megoldásokkal. London coming soon, de addig is, melyik gyűrű melyik városhoz tartozhat?

http://www.philippetournaire.com/

Megosztás:
4 komment

Címkék: ékszer érdekesség gyűrű

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2010.09.17. 15:08:03

Ez nagyon jó! Milyen lehet a Budapest-gyűrű? :)

GabriellaNYC 2010.09.19. 00:02:22

Elég furák...én nem hordanám.
Mindenesetre van egy bónuszom nektek.
Egy friss külföldi outfit blog...Nézzétek meg,nekem annyira tetszik,hogy ezt be kellett linkelnem,hogy lássák a többiek is:D;)

aroundthecircus.tumblr.com

Red hat 2010.09.23. 14:56:12

a második nagyon tetszik. a medence miatt :)
én simán fölvenném.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása