OurFashion

Védd a kezed a hidegben!

2010.szeptember.13. 10:17

*Bianka*

1 komment

Eljön az idő hamarosan, amikor hosszú időre barátságot kell kötnünk a kesztyűnkkel, nem mindegy tehát, hogy milyet választunk belőle, hiszen mindennapos kiegészítővé válik a téli időszakokban.

Lássuk a lehetőségeket:

1. Bőrkesztyű:

Lehet rövid, vagy akár könyékig érő, a bőrkesztyű mindig elegáns kiegészítő. Én egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy amikor először felvesszük, akkor nagyon hideg.

2. Kötött kesztyű ötujjas

A klasszikus kötött kesztyű sem olyan unalmas már mint régen, hiszen ebből is találhatunk könyékig vagy karközépig érőt. Ezenkívül mindenféle mókás kiegészítőkkel dobják fel (gombok, fodrok, speciális kötési minták) mostanában ezeket a klasszikus darabokat.

3. Kötött kesztyű két ujjas

Óvodás éveimet juttatják eszembe, ezek a kétujjas kesztyűk (pl.: LV). Nemrég azonban megtudtam, hogy a kétujjas kesztyűkben hamarabb felmelegszik a kéz és melegebben is tartja a kezeket, mint az öttujjas.

4. Ez is - az is

A kétujjas kesztyű praktikátlansága szülte meg azt az átmeneti változatot, aminek ha lehajtjuk a tetejét akkor úgynevezett ujjatlan munkáskesztyűvé változik és már nem okoz problémát, ha fel kell vennünk egy leesett százast a földről.

5. Kombinált versenyzők

Sok helyen látni olyan kesztyűket, mint a lenti összeállításban a Lanvin divatház csipkés darabja. Az elképzelés szerint a meleg anyagokat ötvözik valami különlegességgel. Itt például a bőrkesztyű csuklótól könyökig csipkében folytatódik.

1. Lanvin

2. Missoni

3. Louis Vuitton

4. Modcloth piros

5. Modcloth sárga

6. Lanvin

7. Asos.com

8. Diane von Furstenberg

A hidegben arra is kell figyelni, hogy ne száradjon vagy cserepesedjen ki a kezünk, így hordj mindig magadnál egy NIVEA Soft krémet. Többféle kiszerelésben is elérhető, így a táskádnak megfelelő méretűt választhatod ki! 

(X)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.13. 20:25:39

Nagyon jó poszt! Nekem a sárga kesztyű a kedvencem.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása