OurFashion

MTV Video Music Awards a vörös szőnyegről

2010.szeptember.13. 22:57

**Anna**

3 komment

Minden évben milliónyi eseményen páváskodhatnak a kissebb nagyon sztárok, az MTV VMA is egy ilyen alkalom a sok közül. Végigpörgettem a képeket, a "hirességek" nagy része azonban csak a csatorna valóságshowinak szereplőiből állt. Szokásos vonulás és pózolás viszonylag szokványos ruhákban, bár szerencsére azért idén is van egy két üdébb szinfolt a palettán. Katy Perryt most is imádom szines hajastul, Russel Brand körmöstül, Lady Gagát alább láthatjátok, már meg sem kell lepődni rajta. A többiek mind csinik, szépek, csillogóak, de valahogy azt vettem észre, hogy az idei eseményről rengeteg komolyabb énekes és zenekar hiányzik. Hol van Shakira, Pink, Fergie, Rihanna vagy Beyonce? Akit nem jelölnek az el sem megy?

És akkor most következzenek a képek, néhány megjegyzéssel. A második képen Robyn arca tökéletesre sikeredett, olyan mint egy tündér, egészen addig, amég nem csúszik lejjebb a tekintetünk...ott aztán minden van. Űrutazótól egészen a katonáig. Kesha szerintem számomra a legiritálóbb énekeső a zenei palettán, most is mint valami harcos amazon feszit a szőnyegen. Ciara csini, bár a cipő szerintem nem passzol a ruhához, a Hills sztárjai átlagosan csinosak, Audrina lett a legjobban eltalálva. A kát tinibálvány alább szépséges, bár Ashley Greene viszonylag ritkán szokott hibázni. Mindentől függetlenüs soha nem fogom megérteni, hogy az ilyen eseményekn miért felülről fotózzák a felvonulókat, igy mindenki magasságából elvesznek, rövid lábakat és plusz kilókat kapnak.

Megosztás:
3 komment

Címkék: celeb lady gaga katy perry ciara kesha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.09.14. 12:59:53

Egy két érdekes ruha tényleg volt, az aktuális és már kevésbé aktuális sztárokkal megspékelve.
Lady Gaga éppen, a HENTES korszakát éli.

Ciara Givenchy ruhájához tényleg másik cipő kellemesebb választás lett volna. :)

Milyen volt Fashion's Night Out?

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2010.09.14. 20:39:23

Ciaráról nekem is pont ugyanez volt a véleményem! És Robyn is szörnyű, a kezeslábas meg az Acne cipők kombinációjával... no comment inkább! :)

whyso 2010.09.17. 13:23:57

Robyn-tól jobbat vártam volna...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása